![]() |
#1 |
Στρωσιμο-μπερδεμα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα παιδια. Απόκτησα ενα ενυδρείο 85Λ. Έβαλα ένα φιλτρο της Resun το μοντελο Magi-700 με ροή 700L/h το οποιο0 περιεχει ενα μαυρο σφουγγάρι με μεγάλους πορους και ένα δυχτάκι με ενεργό άνθρακα από οτι είδα. το γέμισα νερό βρύσης και την ανάλογη ποσότητα αντιχλώριου.
με χαρτακια (τεστ) της eSHa το νερό μου έδωσε τιμές PH:7,6 KH:<16od GH: >7od NO3: Σχεδον ασπρο στα χρώματα λεει 10 δεν μπορω να συμπαιράνω πόσα mg/λιτρο είναι και το ιδιο συμβαίνει και με το NO2 που στα χρώματα έχει τιμή 1. Έβαλα σε μια μικρή απόχη κάμποση τροφή και την στερέωσα στο υψος της επιφάνειας του νερού. έριξα επίσης βακτηρια της Waterlife με όνομα Bacterlife Friendly Bacteria σε πόσότητα που μου γράφουν οι οδηγίες. Έπειτα από 7 μέρες δεν σημειώθηκε κάποια αλαγή στις τιμές. Τί κάνω από εδώ και πέρα? Τι περιμένω? Βυθό δεν έχω βάλει. Το ενυδρείο περιέχει μόνο νερό. |
|
Εμφανίσεις: 4096
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βρε μπερδεμα αυτα τα ενυδρεια...Help | spirit76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-09-09 18:56 |
mh λαμπες μπερδεμα | makis | Φωτισμός | 28 | 27-07-08 19:10 |
το κλασικο μπερδεμα του αρχαριου :( | newbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 06-12-07 00:17 |
Μπερδεμα με ψαρια και φιλτρανση!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 01-12-07 14:48 |
Μπερδεμα με ποιοτητα νερου.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 28-10-07 15:13 |