|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σας κ παλι.τον ιανουαριο αν θυμαμαι καλα ειχα κανει την παρουσιαση του κοινωνικου μου στα 100 λιτρα.επειτα απο παρα πολυ καλα σχολια κ σε συνδιασμο στο γραφειο μου που ηταν στο σπιτι κ δεν το απολαμβανα,θελησα να το εξελιξω λιγο κ ετσι αγορασα ενα γωνιακο(λογω χωρου) κ τοποθετηθηκε στην τραπεζαρια μου κ ετσι αυτη την φορα το απολαμβανω εγω με την συζυγο μου,οι συγγενεις κ φιλοι μου απο ολες τις πλευρες του σπιτιου μου.ελπιζω να σας αρεσει αν κ εμαθα τελικα τις δυσκολιες του γωνιακου ενυδρειου απτο ορθογωνιο.εχουμε κ λεμε λοιπον,απτον ιουλιο στηθηκε κ ειναι το εξης: Διαστάσεις:τριγωνικο anubias 850 Όγκος:140λιτρα
Τιτλος:κοινωνικο Κατηγορία:κοινωνικο Φυτά:valisneria americana,anubia barteri,cryptocorines,ceratothyllum,polysperma,ehinodorus bleheri,argentinesis, Ψάρια / ¶λλα είδη:2 scalaria,3 denisonni,2corydoras aeneus,2 gourami blood red,2 colisa labiosa red Διακοσμητικά υλικά:ριζες,λεπτοκοκο χαλικι Φόντο:μπλε χαρτονι Φωτισμός:3λάμπες,η τριτη ειναι με πατεντα, 15w ηκαθεμια Διάρκεια φωτισμού:9ωρες 15:00-00:00-moonlight 22:00-02:00 Φιλτράρισμα:eheim 2236 Θερμοστάτης:100w sera αν κ κανει δουλεια περιμενω έναν jager 200w UPS:- Λίπανση:ταμπλετα στην valisneria κ στους ehinodorus,γενικο λιπασμα flourish Παροχή CO2:όχι Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):<6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): >10mg/l Αλλαγές νερού:40λιτρακάθε 10 μερες Θερμοκρασία: 27C συγχωρεστε με για τις φωτο αλλα ειναι απτο κινητο μου,οπως επισης κ για την επισκεψη καφε αλγης εδω κ λιγο καιρο ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
παρουσιαση κοινωνικου ενυδρειου 120lt | s-vitzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 30-10-15 09:15 |
Παρουσιαση Κοινωνικου μου! (ολη η ιστορια του) | Giorgos Vrasna | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 09-08-10 12:55 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | ¶λλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |