|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και για ποιες αποδειξεις μιλας για το οτι τα ψαρια σου εμειναν νανοι η τον κοκκινο βυθο??? Δηλαδη ξεροκεφαλε με αυτα που εχεις δοκιμασει εισαι ευχαριστημενος???? Επειδη δηλαδη την πατωσες στο φυτο και δειχνει η λιμνη μια ομορφη εικονα προσφερεις στα ψαρια σου τα παντα?????????? Δες τα κοι σου και κρινε μονος σου...... Που διαβασες οτι οποιος δεν εχει uv ειναι αρχαριος??????? Ξαναδιαβασε τι εχω γραψει.... Λοιπον απο δω και περα θα μιλω κι'εγω με αυτο το υφος γιατι νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει και κουραστει να ακουμε οτι αυτο το εχω δοκιμασει και αυτο το εχω δοκιμασει........ Καλο ειναι να δοκιμαζουμε αλλα αυτες τις δοκιμες ας τις αφησουμε για τον εαυτο μας απο τη στιγμη που ειναι λανθασμενες και τα αποτελεσματα φαινονται στην ουσια και η ουσια ειναι τα ψαρια. Αυτα απο μενα και μενω μεχρι εδω. ------------------------- Παράθεση:
Εχω πει την αποψη μου, αλλα αμα ακουω μακακιες και πραγματα που δεν δουλευουν τα παιρνω στο κρανιο. Σας ευχομαι καλη συνεχεια.
MY POND ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 05-06-10 στις 22:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |