|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα,
έχω ένα ενυδρείο που το στήνω τώρα με θαλασσινό νερό. Διαβάζω περίπου 6 μήνες στα forum και κυρίως εδώ για να πάρω ιδέες και η βοήθεια που πήρα απο τα posts είναι τεράστια. Θα ήθελα όμως αν είναι εύκολο να μου πεί κάποιος ποιά είναι τελικά η σωστή ροή που πρέπει να έχει ένα ενυδρείο θαλασσινού νερού. Το δικό μου ενυδρείο για παράδειγμα είναι 220 λίτρα και προορίζεται για reef. Ισχύει το όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερά; Η υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν τα ασπόνδυλα απο την μεγάλη ροή; Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να μου πεί την άποψή του. Ευχαριστώ Λεωνίδας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ύψος στάθμης νερού στο ενυδρείο | stdev | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-04-09 23:16 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Ενυδρείο υφάλμυρου νερού | ChristosΒ | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 22-04-07 13:53 |
Mετρήσεις θαλασσινού νερού | accnt | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 0 | 12-03-07 09:04 |