|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
-Καιρο ειχα να κανω κατι καινουριο σχετικα με τα ενυδρεια μου,ωσπου μια μερα σε μια παραγγελια μου απο net συμπεριελαβα κι αυτο,με τη σκεψη να κανω ενα DIY γκαπο-ενυδρειακι...
-Αλλωστε δεν ειχα βαλει ποτε σε καποιο ενυδρειο μου γκαπυ παρα μονο για να τα φιλοξενησω για καποιες μερες.Πηρα λοιπον τα τζαμια και κατεληξα με ενα ενυδρειακι(ακομη ![]() ![]() Ιδου λοιπον το αποτελεσμα αν και ειναι πολυ νωρις ακομη ,αλλωστε το ενυδρειο ειναι μολις στην πρωτη εβδομαδα λειτουργιας του Πληροφορίες Διαστάσεις:60X30X40 Όγκος: 55 λιτρα καθαρα Κατηγορία: Φυτά:anubia nana,ceratopteris thalictroides, Cryptocoryne wendtii ''brown'',Hemianthus callitrichoides, Ludwigia repens, Hydrocotyle Ψάρια / ¶λλα είδη:, 2 - 5 (αρ-θυλ) Διακοσμητικά υλικά: red moorwood,mangroove,seachem flourite (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μαυρο χαρτονι καρσον Φωτισμός:1χ15 watt sylvania Luxline plus,1x15 watt arcadia original tropical Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:eheim ecco 2234 Θερμοστάτης:jagger 100 watt Λίπανση:- Παροχή CO2:tetraplant Παράμετροι: pH: 7,8 Γενική σκληρότητα (GH): 13 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):11 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):-10 Αλλαγές νερού:Οχι ακομη Θερμοκρασία: 26οC
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Elephant nose fish me "cloudy eyes" (thola matia m | AlGOUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-05 06:21 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |