"Στραβαδι" ξανα...
2 Συνημμένο(α)
-Καιρο ειχα να κανω κατι καινουριο σχετικα με τα ενυδρεια μου,ωσπου μια μερα σε μια παραγγελια μου απο net συμπεριελαβα κι αυτο,με τη σκεψη να κανω ενα DIY γκαπο-ενυδρειακι...
-Αλλωστε δεν ειχα βαλει ποτε σε καποιο ενυδρειο μου γκαπυ παρα μονο για να τα φιλοξενησω για καποιες μερες.Πηρα λοιπον τα τζαμια και κατεληξα με ενα ενυδρειακι(ακομη :D) και μερικες "γλυκες" κουβεντες απο το "ετερον ημιση"...:smt020 Ιδου λοιπον το αποτελεσμα αν και ειναι πολυ νωρις ακομη ,αλλωστε το ενυδρειο ειναι μολις στην πρωτη εβδομαδα λειτουργιας του Πληροφορίες Διαστάσεις:60X30X40 Όγκος: 55 λιτρα καθαρα Κατηγορία: Φυτά:anubia nana,ceratopteris thalictroides, Cryptocoryne wendtii ''brown'',Hemianthus callitrichoides, Ludwigia repens, Hydrocotyle Ψάρια / Άλλα είδη:, 2 - 5 (αρ-θυλ) Διακοσμητικά υλικά: red moorwood,mangroove,seachem flourite (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μαυρο χαρτονι καρσον Φωτισμός:1χ15 watt sylvania Luxline plus,1x15 watt arcadia original tropical Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:eheim ecco 2234 Θερμοστάτης:jagger 100 watt Λίπανση:- Παροχή CO2:tetraplant Παράμετροι: pH: 7,8 Γενική σκληρότητα (GH): 13 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):11 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):-10 Αλλαγές νερού:Οχι ακομη Θερμοκρασία: 26οC |
ωραιος μιχαλη πολυ ομορφο δεσιμο ριζων και φυτων αμα παρουνε πανω τους τα φυτα και ειδικα η λεφκοκεφαλα θα γινει στολιδι πιστευω!!μπραβο!
καλα ρε συ στα ποσα ενυδρεια εισαι τωρα?:D |
Παράθεση:
|
Πολυ ομορφο φαινεται πολυ φυσικο!! :p
Πασαδες τα γκαπακια!! |
εισαι δυναμη υποθετω οτι η μενεις σε σπιτι 300 τμ η οτι κοιμασαι σε sleeping bag γιατι κρεβατι δε θα χωραει σπιτι σου με τπτ :D
παντως το υποστρωμα της seachem ειναι φοβερο σιγουρα στο επομενο φυτεμενο θα το προτιμησω |
Παράθεση:
-Το υποστρωμα πρωτη φορα το χρησιμοποιω και πραγματι απο εμφανηση τουλαχιστον "σκιζει",φτανει να κανει και αυτα που υποσχεται ....οχι τιποτα αλλο ειναι και τσιμπημενο, εδω τουλαχιστον στην επαρχια....:smt009 |
ωραιο εγινε μιχαλη
μπραβο. θαλασινο ποτε ειπες θα βαλεις????????? |
Πολύ ωραίο...;)
Μπράβο καλή συνέχεια...:p |
Παράθεση:
|
πολυ φυσικο φαινεται!!! με τις πολυχρωμες ουρες τα γκαπυ θα δημιουργησουν μια πανδαισια..:p
|
Ομορφοοο !! Πολυ μου αρεσει το ολο στησιμο και τα φυτα που διαλεξες. Ανυπομονω να το δω μετα απο 2-3 μηνες :smt023
Tι θα ελεγες για endlers αντι των "κλασσικων" guppy ? |
Και εφτασα μεχρι τα συνορα της πολης σου οταν ανεβηκα Αριδαια πριν 15 μερες.
Να ειχα χρονο να περασω για ενα καφε ρε μπαγασα :cool: Ευχομαι παντα να σε "τρωει" ο κ@λος για τετοια. |
...σας ευχαριστω...σας ευχαριστω...:D :smt045
-Αλεξανδρε endler-ακια θα 'θελα αλλα απο που?...:smt017 -Σπυρο "λειαν επιεικως" "απαραδεκτος".Την αλλη φορα με τον κηδεμονα σου... :grin:.Σοβαρα τωρα θα ηταν καλη ευκαιρια να τα πουμε κι απο κοντα.:smt102 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μπραβο πολυ ωριαο στησιμο:smt041!!!
...το υποστρωμα "τα σπαει" οπως και οι ριζες:cool: |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board