![]() |
#1 |
Νέα παρουσία
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά καλησπέρα,
δεν μπορώ να πω, ότι είμαι καινούργιος στο χώρο των ενυδρείων, γιατί ακόμη δεν έχω ξεκινήσει. Απλώς παρακολούθησα από κοντά ένα φίλο μου να στήνει το δικό του ενυδρείο πριν από περίπου ένα χρόνο και... "κόλλησα" το μικρόβιο. Τώρα αυτός το χαίρεται και εγώ ζηλεύω... Μετά από πολλή σκέψη -κυρίως για το αν θα μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του υδάτινου κόσμου, που πιστεύω, ότι θα είναι πολλές- αποφάσισα να κάνω την πρώτη δειλή απόπειρα. Γι' αυτό ζητώ τη συμβουλή σας ![]() ![]() ![]() Πως μπορώ να ξεκινήσω; Να αρχίσω από τα φυτά, τα αξεσουάρ κ.λ.π ή να επιλέξω πρώτα τα ψάρια που θα ήθελα να έχω; Ποιο είναι το πιο εύκολο πρώτο βήμα; Να κοιτάξω για ζωοτόκα ή για ωοτόκα ψάρια; Πως θα βρω ποια και πόσα ταιριάζουν μεταξύ τους; Ζητώ συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά οι απορίες είναι πολύ περισσότερες και για να μην σας κουράσω από την αρχή, σταματώ προσωρινά.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες συμβουλές σας...... |
|
Εμφανίσεις: 3273
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|