![]() |
#1 |
Έστροσε Έστροσε+το καλύτερο pet shop
![]() Αξιολόγηση:
![]() Σήμερα μετρήθηκε το νερό με ΑΡΙ από επαγγελματία και βρέθηκαν:
ΝΗ4 0 ΝΟ2 0 ΝΟ3 10 ![]() ![]() ![]() Επιπλέον θα ήθελα να πω και εγώ μιας και το έχουν πει πριν από εμένα και πολύ άλλοι ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε ένα pet shop της πόλης μου! Επαγγελματίας και φιλόζωος ενημερωμένος και φιλικός!!!! Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!! Α και μην ξεχάσω ΚΑΙ καλές τιμές!!! ![]() Μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο μαγαζί της πόλης αλλά με απόσταση το καλύτερο, βρίσκεις ότι πραγματικά χρειάζεσε και όχι περιτές βλακειούλες που θα σου φορτούσουν αν δεν ξέρεις κάποια άλλα μαγαζιά! ![]() Αν μου επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα του μαγαζιού ασ μου το πει κάποιος mod να το κάνω είναι κρίμα να μην ακούγετε το όνομα του! |
|
Εμφανίσεις: 2012
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πιό είναι το καλύτερο Σύστημα Φιλτραρίσματος | Χαραμάδας | Δίσκοι | 10 | 09-02-09 17:06 |
Ποιο είναι το καλύτερο φωτιστικό για έναν Κινέζο;! | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-08 09:28 |
Καλύτερο TEST? | gwgw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 07-12-06 09:59 |
Water tests πιο είναι καλύτερο ?? | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 27-04-04 13:23 |