![]() |
#1 |
Την γνώμη-βοήθεια σας παρακαλώ....?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Τους χαιρετισμούς μου σε όλα τα μέλη αυτού του υπέροχου φόρουμ.!!
Σαν αρχάριος και εγώ, θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη των πιο έμπειρων σχετικά με το στήσιμο-βελτίωση του ενυδρείου μου. Είναι χωρητικότητας 330 λίτρων, χωρίς φυτά, με απομιμήσεις βράχων και κοραλλιών σιλικόνης με εξολοκλήρου νερό όσμοσης ρυθμισμένο με αλάτι JBL Dura Plus και με τον εξής εξοπλισμό: 1.Φίλτρο Εξωτερικό Eheim 2078 Electronic 700 λίτρων 2.Velda UV-C, 36W 10.000 λίτρων 3.Κυκλοφορητή hydor 1000 Αυτή την στιγμή μετά από 2 μήνες λειτουργίας φιλοξενεί 28 ψαράκια και ειδικώτερα: 5 Zebra Danios 5 Blue Ram 5 Cherry Barb 2 Golden Barb 2 Tetra Black Widow 2 Koi Angelfish 1 Balla Shark 1 Snakeskin Gourami 1 Opaline Gourami 1 Neon Darf Gourami 1 Red Gourami 1 Clown Loach 1 Grey Botia Η απορία μου είναι αν ο αριθμός των ψαριών μου είναι υπερβολικός, παρόλο που όλα βαίνουν καλώς, ή χρειάζεται μείωση. Μέχρι πόσα (μεγέθους max 10 cm) μπορώ να έχω? Επίσης από χθες το βράδυ το ένα από τα αγγελόψαρα δείχνει ανορεξία και τάσεις απομόνωσης σε γωνίες ή κρυψώνες παρόλο που εδώ και 20 μέρες που τα έχω έκαναν συνέχεια παρέα χωρίς τσακωμούς κ.λ.π Ζητώ συγνώμη αν σας ζάλισα με τις απορίες μου, θα ακολουθήσει στην συνέχεια και φωτογραφία του ενυδρείου μου για περαιτέρω βοήθεια σας. Να είστε καλά ![]() |
|
Εμφανίσεις: 11205
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Χάθηκα στο site. Βοήθεια παρακαλώ!!!! | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 23-06-07 19:18 |
Γειά σας και παρακαλώ βοήθεια | Αθηνά2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-07 23:58 |
Σωστό ξεκίνημα για αρχάριο - παρακαλώ την γνώμη σας! | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-09-06 09:01 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |