|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους,
-θα κανω re-build τα ψαρακια μου (γιατι εχω κανει overload απο ψαρια το ενυδρειο) αρχιζοντας με τα 2 bala(silver) sharks που δεν μου αρεσαν απο την αρχη (δεν ξερω γιατι τα πηρα) και θα τα βγαλω. Οποιος θελει τα χαριζω εχει και φωτο εδω: http://i259.photobucket.com/albums/h...3/IMG00264.jpg (θα ανοιξω αλλο thread για τα bala) -Τωρα τα μπαλλουν ψαρια (red eye balloon tetra) με προβληματικη αναπτυξη σπονδυλικης στηλης τι πρεπει να κανω? Θα προκαλεσουν προβληματα στο μελλον? Η πρεπει να τα προσεξω πιο πολυ? -Αν βαλω τα μπαλλουν σε ενα 54λιτρο που εχω, μπορω να βαλω στην θεση τους καρδιναλια? Καταρχην πανε τα καρδιναλια με clown και αγγελοψαρα σε 120λιτρα? Η να βαλω τα καρδιναλια στο 54λιτρο (8-10 καρδιναλια που δεν τα εχω αγορασει ακομα) και να αφησω τα μπαλλουν στο 120? Ξερω οτι τα clown και αγγελοψαρα δεν πανε μαζι. Αυτο θα το λυσω στις ερχομενες ημερες. Τα καρδιναλια ειναι τα πρωτα ψαρια που ηθελα αλλα μου ειπανε οτι ειναι ευαισθητα ειδικα αν το ενυδρειο δεν ηταν στρωμενο 100% και πηρα τα μπαλλουν. Συγγνωμη για ολες αυτες της ερωτησεις αλλα εχω διαβασει τοσο πολυ και τα εχω μπερδεψει ολα ![]() Σας ευχαριστω εκ των προτερων! ![]() JUWEL REKORD 120 - 1 Common Pleco (leopard) - 2 Sliver sharks - 1 Gold Diamond Angel fish - 1 Gold Pearl Angel fish - 3 Clown Loach CHOMOBOTIA MACRACANTHUS - 6 Red eye baloon tetra
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τετρα τεστ gh/kh... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-03-08 10:46 |
Τετρα | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-07-07 00:25 |
20λιτρο για μονομαχους ... ΙΔΕΕΣ; | paschalis | Bettas | 6 | 21-03-07 12:41 |
πλανο ενυδρειου-βοηθεια για ιδεες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-01-07 17:46 |
μπουενος αιρες τετρα | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-01-07 19:13 |