|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου φιλε Σπυρο! Γενικα κανεις μια αξιολογη προσπαθεια και το ενυδρειο σου ειναι καθαρο και φωτεινο. Ισως πριν μια 20αετια να επαιρνες αριστες κριτικες με τις επιλογες σου στην διακοσμηση. Σημερα ομως ο ακουαριστας που ψαχνεται προσπαθει να στησει το ενυδρειο του συμφωνα με τα προτυπα της φυσης ωστε να εχει ενα αποτελεσμα που θυμιζει περισσοτερο βιοτοπο και λιγοτερο κατι τεχνητο και αφυσικο. Ο Δημητρης σου εδωσε πολυ ευστοχες παρατηρησεις για τα ζωντανα σου.Θα σε συμβουλευα να τις εφαρμοσεις. Καλη συνεχεια απο μενα και καλη επιτυχια στο χομπυ !
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thoricthys Meeki firemouth cichlids με τα μωρακια τους VIDEO | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 11-06-07 08:56 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |