|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας!
σημερα εδωσα ολες τις αμερικανικες κιχλιδες μου. αγορασα αφρικανες.. αλλα νομιζω εκανα μια πατατα :Ρ και σας το λεω εκ των υστερων... πηρα ΚΑΙ haps ΚΑΙ mbuna.... απο haps πηρα 4 (αρσενικα ολα) Aulonacara (δεν ειχε ονομασιες... ηταν mix) ενα κιτρινο με μπλε κεφαλι , ενα ολο μπλε με λιγο πορτοκαλι , ενα κοκκινοπο και ενα full μπασταρδο με πολυχρωμιες. (κανενα δεν ειναι πανω απο 5εκ τα χρωματα τους ειναι αχνα ακομα) 1 Livingstoni 5 Labidochromis caeruleus (1 m , 4 fem) 5 Saulosi Red (πορτοκαλι μου φαινονται εμενα .. ) 2 Labidochromis (αλλα ειναι το μπλε variation και δεν ειχε αλλα.. απο εβδομαδας μου ειπε θα φερει και αλλα) 4 Metriaclima Lombardoi ειμαι στο ψαξιμο και για αλλα κοπαδια.. θελω τις γνωμες σας. το ενυδρειο ειναι 1400 λιτρα αλλα καθαρα βγαινει περιπου στα 1200 εβαλα και μερικες ανουμπιες... ο θεος να τις εχει καλα :P σε λιγο θα ανεβασω και μερικες φωτογραφιες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχάρα διάχυσης για λάμπες φθορισμού | frits | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-02-07 13:12 |
προβλημα διαχυσης co2 | prodigy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-11-06 13:42 |
Νέο μέλος ερωτησεις για co2 και διαχυσης | georgesa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-11-05 16:31 |
Προβλημα διαχυσης Co2 | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 25-02-05 16:40 |
φιλτρο βιθου! | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-05 23:56 |