|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα , μετά απο πολλές αγωνίες , αποτυχίες αλλά και πολύ διάβασμα (κυρίως με τη βοήθεια του Gab) είμαι σε θέση να παρουσιάσω και το δικό μου ενυδρείο στο αδήφαγο κοινό .
Το ενυδρείο με το συγκεκριμένο στήσιμο 'τρέχει' συνολικά πάνω απο 7 μήνες αλλά με τη τελική του σύνθεση (εαν υπάρχει τελική σύνθεση) για τρείς. Νιώθοντας σίγουρος ότι η συγκεκριμένη ασχολία μου προσφέρει πολλά , σπεύδω ταυτόχρονα με την παρουσίαση του ενυδρείου μου να σας ανακοινώσω την έναρξη του νέου στις αρχές Σεπτεμβρίου με στόχο να είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα (700 lt + capacity μάλλον taylor made) Εννοείται ότι κάθε παρατήρηση δεκτή (δεν παρεξηγούμαι , αντιθέτως μου αρέσουν οι παρατηρήσεις / διορθώνομαι....) Πληροφορίες Διαστάσεις: Juwel 180 Όγκος: 180 Lt Κατηγορία: Φυτεμένο / Δίσκοι Φυτά: Lilaeopsis Brasiliensis(5 τεμ), Cladophora aegagropila(4 τεμ), Pogostemon Helferi(3 τεμ), Bacopa Caroliniana(2 τεμ), Microsorum Pteropus on wood, Riccia Fluintants on Lava Rock, Limnophila Aquatica(2 τεμ), Hygrophila Polysperma Rosanerviq, Vallisneria Spiralis, Aponogeton Ulvaceus (1 τεμ) Ψάρια / ¶λλα είδη: Cardinals (5) , Marlboro Red Discus (2) , Blue Discus (2), Albino Catfish (2) , Lepard catfish (2) , Amano shrimps (1 ![]() Plecostomus (Ο αγαπημένος μου και τρομοκρατης του ενυδρείου) Διακοσμητικά υλικά: Ξύλα (2 τεμ) , Terra natural soil Elos, χαλίκι στο κέντρο, υπόστρωμα Bottom Mineral Elos Φόντο: Μαύρο ανάγλυφο φόντο Juwel Φωτισμός: Arcadia Original Tropical (Plant growth), Sera Blue Sky Διάρκεια φωτισμού: 10,5 ώρες / 24 Φιλτράρισμα: Enheim Professionel 2 2028 Θερμοστάτης: Juwel 200 W Λίπανση: Flore daydrops Serra / Extra 1 Booster Elos Παροχή CO2: Tetra Spray Παράμετροι: pH: 7 Γενική σκληρότητα (GH): 5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 4 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5-10 Αλλαγές νερού:1 φορά κάθε 9 ημέρες 40 - 45% Θερμοκρασία:28,5 - 30 ¶λλες πληροφορίες: Κάθε μέρα μισό καπάκι Discus Trace Sagem . Οι μπλέ δίσκοι έχουν γεννήσει 2 φορές αλλά τα αυγά φαγώθηκαν... Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρανση και δίσκοι | skippergr | Δίσκοι | 16 | 26-05-07 09:48 |
riccioφάγοι δίσκοι... | leonm | Δίσκοι | 5 | 19-01-07 22:09 |
Αρρωστοι δίσκοι; | leonm | Δίσκοι | 24 | 01-04-06 19:51 |
Δίσκοι σε 120 Λ | GC | Δίσκοι | 6 | 27-05-04 20:08 |
δίσκοι | newfish | Δίσκοι | 0 | 14-12-02 13:20 |