|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ενειδρείο 120 λίτρων με ανούμπιες για την ώρα και άλλα φυτα όχι απαιτητικά ιδιαίτερα. Θα ήθελα να βάλω φυτα δυσκολα στις απαιτήσεις (όχι και πάρα πολύ) και θέλω να μου συστήσεται ποια φυτά και τι φωτισμό και λιπάσματα να έχω. Θέλω να βάλω αν γίνεται riccia fluitans και Numphaea lotus, γίνεται;
Για την ώρα ρίχνω της seachen flourish και ξέρω ότι πρέπει να ρίχνω και άλλα αλλά δεν ξέρω ποιά χρειάζομαι και έχω 2x 15watt Arcadia flourocent και 7watt μια μικρή λάμπα της Atman. Τι πρέπει να αλλάξω από τα παραπάνω για να έχω υγειή φύτα; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο καρφουρ και Φωτισμός | dimitrisgiannoulakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 09-05-07 15:05 |
Υπάρχει κίνδυνος για άλγες όταν έχουμε φως και λιπάσματα χωρίς co2? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 26-06-06 20:30 |
Φωτισμός και ανακλαστήρες | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 12-12-05 15:15 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
Φωτισμός και φυτά - Αρχικά αποτελέσματα kai απορίες | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 19-03-03 20:42 |