|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες για όσους δεν ξέρουν το ενυδρείο μου ~400 λιτρα με mbuna, πέτρες και ξερό ψωμί.
Λοιπόν είχα μέσα 2 Liposarcus pardalis τα οποία γίνανε θηρία (35+ εκ) και φυσικά έπρεπε να φύγουν. Έτσι κατέληξαν στην Ζωοφιλία του Άγιου Στεφάνου και ζούνε χαρούμενα σε τεράστιο ενυδρείο. Το πρόβλημα φυσικά είναι τώρα ότι η άλγη έχει πάρει το πάνω χέρι με τα καλομαθημένα mbuna να τρώνε ελάχιστη ημερησίως, όση δίαιτα και αν τους κάνω! Ψάχνω λοιπόν καλούς εργάτες για την άλγη μου, που δεν θα γίνονται πάνω από 20-25 εκατοστά σαν ενήλικες, θα μπορούν να επιβιώσουν στις συνθήκες των mbuna, και φυσικά δεν θα κοστίζουν όσο όλο το ενυδρείο μου (γιατί έχω δει γατόψαρα με κόστος σαν το μηνιάτικό μου)! Ακούω προτάσεις, ειδικά αν αυτό που προτείνετε το έχετε δει πρόσφατα και σε κανα μαγαζί της Αθήνας ώστα να το προμηθευτώ άμεσα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφαίρεση άλγης? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-04-08 14:35 |
Ειδος άλγης;; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 08-06-06 18:34 |
Καταπολέμηση πράσινης άλγης. | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-05-06 07:44 |
Αντιμετώπιση καφέ άλγης .... | crazyio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 09-03-06 17:37 |
Προτάσεις γιά καθαριστές | namesis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-01-06 20:00 |