|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.
Πηρα οσμωση 4 σταδιων. Για να παρω το νερο που θελω απλα κανω την προσμιξη οπως διαβασα με το "βρωμικο" + καραρο ή απλα χρησιμοποιω το καθαρο κ πχ σκευασμα οπως το Seachem Equilibrium σωστα? Να προτιμησω την προσμιξη βρωμικου/καθαρου μιας κ θα πεφτουν κιαλλα υγρα λιπασματα αργοτερα ή χρειαζονται ολα? (εννοω κ προσμιξη κ το οποιο σκευασμα κ υγρα λιπασματα αργοτερα σε συνδιασμο?) ![]() Φυτεψα , συνδεσα διοξειδιο με night switch μιας κ ο controller φαινεται να μην εχει γινει calibration σωστα. (εχω 0,6 διαφορα απο τα πεν [εχω 2]). Φωτοπεριοδο στις 5 ωρες τωρα - με το φωτιστικο στο 65κοκκινο 45 45 τα αλλα δυο..(50%) μηπως να το ριξω κιαλλο για αρχη? Πεχα στο δικτυο εχω 7.5 , στο ενυδρειο τωρα 6.9. Το υποτρωμα αναφερει οτι ριχνει το ph k to kh κ μαλακωνει το νερο αλλα δεν το περιμενα τοσο αμεσα.... ![]() Τα 227 ppm που μετραω αντιστοιχουν σε 12+- dGH αν ο συντελεστης 17.85 ειναι valid ακομα ( λεω ακομα μιας κ βλεπω οτι τα αρθρα που διαβαζω ειναι δεκαετιας κ εχω μια μικρη επιφυλαξη οτι ισως δεν βρηκα τα σωστα ![]() οποτε λεω να το ριξω στα μισα τουλαχιστον....(για τα ψαρακια που εγραψα παραπανω)... Μπολιασα το φιλτρο με σχεδον 0.5λιτ υλικο απο ενυδρειο που τρεχει απο τον δεκεμβριο κ αρχισα ταισμα την ιδια μερα (χθες). Θα ηταν προτιμοτερο να εχω ταισει μερικες μερες πριν φανταζομαι για να εχω καποια αμμωνια ηδη...αλλα μικρο το κακο φανταζομαι σωστα? Ευχαριστω ξανα προκαταβολικα. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για φωτιστικό λεντ! Chihiros?? | rozela120 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 30-01-18 19:12 |
Chihiros doctor | Anogavros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 22-10-16 12:21 |
Ερωτησεις περι διοξειδιου | jiasou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-04-13 15:20 |
γενικες ερωτησεις περι θαλασσινου(αρχαριος) | georot1981 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 19-02-12 12:06 |