|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. γιατι αν δει η γυναικα μου οτι μαγειρευω για τα ψαρια ενω για εκεινην δεν εχω καθαρισει πατατα ποτε θα με χωρισει ![]() 2. δεν εχω χρονο να το κανω οπως επισης εχω διαβασει οτι το νερο επιβαρυνεται περισσοτερο . οποτε γ αυτο ηθελα την προταση σας πανω στις συγκεκριμενες τροφες ! ωστε να επιλεξω τις καλυτερες μετα απο δοκιμη απο εσας .. θα κοιταξω αυτες που ειπες κλεοβουλε να σε ενισχυσω μηπως παρεις κανα μπονους ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
χαχαχαχαχ να τα χαιρεσαι φιλε μου ! εγω ταιζω τοσο γιατι ειναι μικρα (και εμενα ειναι περιπου 4 μηνων ) και σε αναπτυξη ειναι περιπου 2 cm τωρα εχω περιεργια να δω ποσο ειναι τα δικα σου , οπως το περιγραφεις πρεπει να ναι τα διπλα απο εμενα ??? ![]() το ταισμα μου δεν το παω με βαση το αναμα των φωτων ...τους ριχνω το πρωι πριν παω σην δουλεια στις 8 , μετα το μεσημερι οταν γυρναω στις 3 μετα στις 7-8 το απογευμα και τελος στις 12 το βραδυ . τα φωτα αναβουν 17:00-00:30 ![]()
Μην αφήσεις ποτέ τις αναμνήσεις να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tanganyika : 15-01-18 στις 15:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διατροφη | kyriakos1908 | Malawi | 4 | 10-01-16 05:31 |
ΔΙΑΤΡΟΦΗ | poltre | Χρυσόψαρα | 11 | 09-07-15 18:04 |
Διατροφη Saulosi... | ARIS1983 | Malawi | 7 | 30-07-12 08:23 |
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΟΙ | dwra92 | Διατροφή | 17 | 29-07-12 20:59 |
διατροφη | AXEL | Malawi | 8 | 04-11-07 05:16 |