|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Είπα σήμερα πριν την καθιερωμένη εβδομαδιαία αλλαγή (100 λίτρα 75% όσμωση ) να κανω μια μέτρηση . Το αποτέλεσμα 50 όπως το βλέπω νιτρικά που δεν είχα ποτέ.
![]() Ενυδρειο 300 λίτρα καθαρά με διαστάσεις 120x60x54 ,φωτισμός 75 watt led με εύκολα φυτά σχετικά αργής ανάπτυξης . Μέτρησα με υγρά τεστ salifert και η αμμωνία ήταν 0 όπως και τα νιτρώδη . Ενώ τα νιτρικά στην βρύση ήταν περίπου 10 και στην όσμωση κάτω απο 5 . Φίλτρα ένα eheim Ecco pro 300 και ένα professional 4+ 600 . Επιπλέον εχω το σκιμερακι της eheim και ένα κύκλοφορητη της hydor 1600 για ένα νεκρό σημείο που δεν έφευγε με τίποτα . 2 αιτίες μπορώ να φανταστώ , είτε τα πολλά ψάρια είτε τα βρώμικα φίλτρα που αφού δε κόβουν σε ΡΟΗ με τίποτα εχω να τα καθαρίσω 2 μήνες . Τα ψάρια είναι μικρά και ποτέ δε φαντάστηκα ότι είναι πολλά. Είναι τα παρακάτω : 2 ραμιρεζι,15 leukomelas ,15 sterbai, 20 Cardinal tetra, 15 bentosi tetra ( γαϊδούρια ), 2 ανγκιστρους ζευγάρι ,15 Helena περίπου . Επιπλέον ταΐζω και πολύ αλλά δε μένει κάτι κάτω για πολύ ώρα και όλες είναι ποιοτικές τροφές είτε κατεψυγμενες είτε grindal είτε ξηρές Northfin-dennerle. Που λέτε είναι το πρόβλημα ; Προς το παρόν έκανα μια αλλαγή και αύριο λέω να κανω ακόμη μια εαν προλάβω λόγω δουλειάς . ![]() Ξέρω δεν είναι επείγον αλλά θέλω να γυρίσω στα 10 που είχα παλιά και να μείνω σε αυτά . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υψηλά NH3/NH4 NO2 | Papadis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 03-05-17 18:49 |
Υψηλά Νιτρικά αλατα στο δικτυο υδροδοτησης | Giannhs_29 | Γλυκό νερό - Γενικά | 43 | 29-04-17 10:29 |
Υψηλά νιτρικά στο νερό βρύσης. | Timekeeper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 26-07-15 16:05 |
Υψηλά Νιτρώδη, Υψηλά Νιτρικά - SOS!! | Manos_SKG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 04-02-13 12:26 |
Υψηλό ph | giorgaki20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 25-11-06 17:08 |