|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τ αυγά απ τα σαλιγκάρια είναι σαν μάζα κι είναι πιο μικρά, αυτά είναι μεγάλα και ποτέ δεν έχω δει αυγά σαλιγκαριών στο τζάμι παρά μόνο στα φυτά, έχουν και πιο σκούρο χρώμα, αυτά είναι άσπρα - διάφανα, πρώτη φορά βλέπω τέτοια αυγά και από άλλα θέματα που έχω διαβάσει και δει φωτό μου μοιάζουν πολύ για κόρυ απλά θέλω επιβεβαίωση και βοήθεια τι να κάνω μπας και ζήσουν μερικά. Βρήκα και την υπεύθυνη θηλυκιά, είναι μια που έχει παραχοντρύνει η κοιλιά της και σχεδόν τα βλέπω τα αυγά μέσα της οπότε είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι αυγά κόρυ.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |