|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως την πατησα εκει που δεν το περιμενα....
Το σαμπ εχει μικρη διαροη χαμηλα σε πλαινη κοληση (φαινοταν γιατι ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε βαλει ενα κομματι κοντρα αλλα προφανως δεν ειχε κανει καλη επιδιορθωση) Επειδη η κοντρα εχει 3cm πλατοσ και 1παχος μου φαινεται αδυνατο να βγαλω την σιλικονη απο τα 3cm. Θα ηθελα την εμπειρια καποιου να μου πει αν εχει λογικη η παρακατω σκεψη: Εφοσον μιλαμε για το sump που δεν φαινεται να παρω ενα κομματι γυαλι και να το κολλησω 5-6m μεσα απο την αλλη πλατη. Ετσι το μηκος θα μειωθει κατα 4-5cm αλλα θα ειναι σαν να εχω κολησει νεο πλαινο τζαμι (θα βαλω και φελιζολ αναμεσα τους που θα λειτουργει σαν κοντρα αλλα και μονωση.... Θα εκτιμουσα την απαντηση καποιου γιατι δεν εχω πρακτικη εμπειρια απο κολληματα ενυδρειων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή βυθού - προβληματισμοί | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 14-10-12 21:26 |
Προβληματισμοί.... | Immortal | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 08-06-12 14:36 |
πολλοί θάνατοι στο ενυδρείο | mikrosaquaristas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 27-06-11 19:16 |
2η Γέννα και έντονοι προβληματισμοί | ioannis_79 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 03-06-11 21:55 |
Πολλοί αρσενικοί betta σε 1 ενυδρείο? | joker | Bettas | 7 | 25-09-05 17:33 |