|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ φοβάμαι πως αν συμβεί αυτό θα τις βρεις πεθαμένες, κάνε λίγο υπομονή όμως. Ολο αυτόν τον μήνα που το έστρωνες ίσως και να αναπτύχθηκε αρκετή βιολογία στο βυθό και να μην έχεις πρόβλημα. Το 2-3 μήνες προτείνεται από τους έμπειρους που σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Υπομονή και θα δούμε, θα σου πρότεινα για λίγο καιρό να μη βάλεις άλλες γαρίδες, αν σε 15 ημέρες δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε είσαι μια χαρά. Ας μας πουν βέβαια και πιο έμπειροι.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτεμα νεοστημενο | bilaras7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 75 | 05-02-14 07:45 |
η πρωτη μου πετυχημενη(προς το παρον) γεννα! | kgf12345 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 16 | 17-09-11 18:44 |
ευκολα φυτα,σε ενυδρειο χωρις υποστρωμα.(τουλαχιστον προς το παρον) | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-03-11 18:46 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Black light για fish only προς το παρον?? | stergios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-09-04 00:17 |