|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εβαλα σιλικονη στους αρμους και ηθελα να το κανω οπως κανουμε και στα κολληματα με τα γυαλινα ενυδρεια που κολλαμε τα τζαμια και στρωνουμε λιγο με το δαχτυλο... το κακο ειναι οτι μεχρι να γεμισω τους αρμους, η σιλικονη αρχισε να στεγνωνει με αποτελεσμα να μην μπορω να την στρωσω. ενταξει λερωσα κι εγω το κατι τις μου και εγινε οτι εγινε. κατι που δεν θα μεινει γιατι δεν μου αρεσει.!!!! οτι εγινε εγινε τωρα πρεπει να διορθωθει... αυριο θα καθαρισω οσες σιλικονες φευγουν και κατι εχω στο μυαλο μου. η σιλικονη κολλαει πολυ καλα και αναμεσα απο τους αρμους σιγα μην φυγει...
το μονο που μενει να κανω και το πιο ευκολο ειναι.... να καθαρισω τις σιλικονες καλα οσες ξυνονται και να περασω ενα χερι καινουργια πλακακια πανω απο τα κολλημενα. τι λετε...??? μετα περνω στοκο για πισινες και γεμιζω τους αρμους.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |