|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλήμερα πριν γραφτουν τα παραπάνω για τα ψαρια τα ειχα κανονιση ειδη απο το τηλ.
Είπαμε εχω παντου καλους φιλους,,ενας αποα αυτους ειναι και ο Κωστας [kostasKich]. Θέλετε και ενυδρεια εεεεε ρεμαλια,,,,δεν εχω πολλα ![]() ![]() ![]() Αυτη την στιγμη εχω 2 60 λιτρα,,,το ενα ειναι γιατην πιτα ,,για σας . Το αλλο για την εκθεση. Ενα 120 για το φυτεμενο. Δυο 30 λιτρα ,,και ενα 25 λιτρα και ενα 15 λιτρα. Πολλα ειναι,,,ας ειχα ενα 600 λιτρα τοτε τα λεγαμε. Όσο για τον φιλο που ειπε για το κοντρα πλακε απο το καταστημα ,δεν ειναι κακο ,,καλο ειναι ,,ειναι μια καλη λυση ,,και θα μείνουν για Ζωοτεχνια 2015,,,σωστος ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |