|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πανω κατω ναι. Πριν κανα δυο βδομαδες ανανεωσα τις δικες μου απο Καυκα και νομιζω αυτες ηταν κι εκει οι τιμες, τωρα αν ειναι μισο η ενα ευρω το πολυ πιο ακριβα δεν ειναι και προβλημα γιατι απ οτι μου ειπαν οτι απο sylvania πρεπει να γινεται παραγγελια 10 κομματιων. Αν ειχα ιδιο μεγεθος λαμπες δε θα ηταν προβλημα, αλλα οταν θελω 3 διαορετικες ειναι λιγο χοντρο να αγορασω 30 λαμπες, ηλεκτρολογειο θα ανοιξω? Υπ οψη οτι ειμαι πελατης με καθολου ευκαταφρονητο ετησιο τζιρο στο εν λογο μαγαζι και εχω αρκετα πονομια οποτε προφανως ειναι οντως η τακτικη της sylvania αυτη
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SYLVANIA Grolux 18 watt | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-10 00:37 |
Sylvania GroLux T5 24 Watt | gmanes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 07-10-09 12:08 |
Sylvania grolux | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-11-07 16:08 |
Sylvania Grolux | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-02-07 00:10 |