|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
platy δεν έχει τέτοια καλαθάκια λοιπόν το δικό μου κουτί.
Το ενυδρείο μου είναι σχετικά νεοστημένο όπως είπες. Λιγότερο από χρόνο. Δεν θεωρείτε νεοστημένο; Για τον φωτισμό τι να σου πω... ¶σχετος είμαι... Μία λάμπα έχει το ενυδρείο και την αφήνω ανοιχτή περίπου 12 ώρες την ημέρα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση περί βιολογικών φίλτρων και μη. Ευχαριστώ και για το site. Θα το ψάξω. exelix σε ευχαριστώ πολύ και σένα για τις πληροφορίες. Ούτε εγώ θέλω να πάρω ολόκληρο καινούργιο φίλτρο και μάλιστα στις τιμές που μου είπαν. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως μπορώ να "λυγίσω" μόνιμα σωλήνα φίλτρου; | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 21-10-10 21:07 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
..επιλογή "αθόρυβου" φίλτρου.. | makis_st | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 16-06-10 21:54 |