|
||||
|
||||
![]()
Οκ το φυτο και ο δύτης θα αντικαταστατιθούν από αληθινά φυτά απλός χρειάζομαι λευτά και μαζεύω
Όχι τα ψάρια είναι παντού απλός τα πέτυχα κάτω και τι είναι το μπόλι και ευχαριστώ για την βωήθεια Όσο για τα χρυσόψαρα το ένα και τώρα το έχω σε ένα άλλο ενυδρείο έχει ζήσει 3 χρόνια μέχρι στιγμής Παιδιά δεν ξέρω θα ανέβω Αθήνα προτείνετε μου κάποιο καλο πετ σοπ Πο!Πο! Στεναχωρήθηκα :/ ------------------------- Ναι ρε παιδιά εγώ το είχα βυθίσει και μου λένε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Το νερό θα το γεμίσω ΟΚ !! Οκ μόλις μαζέψω λευτά θα τα κάνω όλα να κάνω μια ερώτηση που τώρα μου ήρθε άμα βάλω μπλε φως τι θα γίνει ῞(μάλλον είναι χαζή ερώτηση ) για να ἐβαζα μπλε φως και μαυρο χαρτόνι αλλά και αυτο μου αρέσει και τραβάει εντυπώσεις :/
Αχχχ....αυτά τα guppies !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη renaki17 : 16-05-12 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαρια με 300 λιτρα | TinaX | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 29-02-12 14:51 |
¶γρια MBUNA | paliosdimitris | Malawi | 5 | 28-02-11 14:33 |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
ΤΙΜΕΣ!!! [αρχαρια] | Efh | Χρυσόψαρα | 6 | 20-11-10 17:14 |
Αρχαρια---Βοηθεια με μονομαχιερα | vasogr | Bettas | 25 | 15-02-08 18:59 |