|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, ξεχνα τα αγοραστα φιλτρα...πολυ λιγα και ακριβα για αυτα που προσφερουν.
Ειτε ειναι με βαρελια, ειτε ειναι ενας χτιστος χωρος τυπου sump, θα το φτιαξεις με τα χερακια σου. Θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις και ενα μεγαλο φιλτρο αμμου βοηθητικα... Αυτο που θα αγορασεις ειναι 2 μεγαλες αντλιες με παροχη 10 κηβικα η καθε μια μινιμουμ ΙΜΟ. Αλλα εξοδα ειναι το bottom drain, skimmer επιφανειας (εγω θα εβαζα και πρωτεϊνης), μια μεγαλη αντλια αερα που παντα χρειαζεται σε πολλα και τα υπολοιπα εξοδα σου ειναι για τα υλικα. Αλλα ο εξοπλησμος αυτος πιστευω σε βγαζει. Αν η λιμνη γινει με liner ισως εχεις θεμα με το δεντρο που θα απλωνει τις ριζες του, κοιταξε το.. Επισης αν γινει με liner δεν θα καταφερεις να βαλεις τζαμι με τιποτα... Στην γωνια του τοιχου εγω θα εφτιαχνα μια κατασκευη η οποια θα επιτρεπει στο νερο να εισχορει και εκει θα γεμιζα φυτα για να κρυφτουν και τα ντουβαρια, δες φωτο τι εννοω: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους ανεβασα της πρωτες φωτογραφιες μου απο την λιμνη | apostolis veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 221 | 12-09-10 11:22 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |