|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα και εγώ το πρόβλημα αυτό ήθελα να προσθέσω άμμο...
Όμως Μονή λύση που εβρισκα ήταν μόνο η carat αλλα πολυ ακριβή για το πορτοφόλι μου...16 ευρώ βλέπεις το 5kgr... Βρήκα όμως στο discus.gr στον φίλο μου το Μιχάλη με 9 ευρω κατα 98% ίδια άμμο με την carat την συνιστώ ανεπιφύλακτα ....έλα όμως που είσαι μακριά.... Εγώ έκοψα την σακούλα έχοντας βγάλει τα ψάρια για λίγο έξω...την γύρισα ανάποδα και άρχισε να πέφτει σιγά σιγά .. Είναι πεντακάθαρη και μετα απο 10 λεπτά τα πάντα ήταν στην θέση τους με μια πολυ ωραία άσπρη άσπρη άμμο που δίνει ακόμα περισσότερο χρώματα στα ψάρια λόγω της αντανακλασης kαι χωρίς να έχει θολωσει καθόλου το νερό...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήκε το νερό στο .... ενυδρείο !!! | Frangisk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 16-10-11 22:23 |
Αρσενικό Guppy γεμάτο τεστοστερόνη | morfeas2002 | Ζωοτόκα | 6 | 16-06-11 14:06 |
μεταλλικό νερό στο ενυδρείο | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-04-11 12:31 |
Πως προσθέτουμε ζωντανό βράχο εκ των υστέρων? | amorealex | Θαλάσσια Βιολογία | 10 | 24-01-09 19:16 |
Αποσταγμένο νερό στο ενυδρείο.... | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 24-06-06 10:46 |