|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το κουτσουνακι βολταρει κανονικα τωρα με σηκωμενα τα πτερυγια, ισως να ητανε τυχαιο που το ειδα να καθεται. Μακαρι να ειναι ετσι, γιατι σε αλλες περιπτωσεις, bye bye...
Με ανησυχει που τα νιτρικα ειναι 0, εκανα 3 φορες το τεστ και μου βγηκε 0. Κατα την γνωμη μου, αφου η αμμωνια και τα νιτρωδη ειναι 0, τοτε και τα νιτρικα 0 θα βγουν. Τι μου προτεινετε να κανω τωρα; Νερο εχω να αλλαξω απο το σαββατο, που εβαλα το μπολι. Θα ελεγα οτι δεν πρεπει να κανω αλλαγη νερου ακομα. Τα ταϊζω μια φορα την ημερα απο 2-3 μικρα φυλλαρακια. Θα ελεγα πως ισως πρεπει να αυξησω λιγο την τροφη τους... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |