|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καταναλώσεις
θερμαντήρας 150 βατχ24ωρο 3,6kwh λάμπα 25 kiloβατ χ 8 ωρο 0.3 φίλτρο eheim 2213 8kilobatx24ωρο 0,19 αεραντία eheim 100 4klilobatx8ωρο 0,10( 2 έξοδοι) με το excelάκι της κατανάλωσης μου βγήκε 10 ευρώ το μήνα δηλαδή 40 ευρώ το τετράμηνο άρα 60 που πλήρωνα και τώρα μου ήρθε 100 έτσι δικαιολογείται ας πούμε περίπου? ------------------------- το δωμάτιο έχει μόνο ένα αιρ κοντίσιον που το ανάβω μόνο τα απογεύματα και βράδι που είμαι μέσα εγώ,δεν έχει καλοριφέρ.άρα φταίει αυτό ε? η σύνθεση μου τι έχει αλήθεια? που και που μου πεθαίνει κανένα ψάρι και συνήθως τα καινούρια τα παλιά είναι σκυλιά...αυτά που έγραψα είναι που έχουν μείνει...πάντως είναι ηρεμα και ζουν οκ,ακόμα και ο παγκάσιους που παλιά ήταν θηρίο χτυπούσε σε κάθε γωνία του ενυδρείου ( ξέρω δεν είναι για ενυδρεία αλλά δε το ξερα όταν τον πήρα σαν αρχάριος) έχει γίνει...αρνάκι.σε μια γωνία κάθετε και σπάνια κάνει σαν τρελό που κάνουν όλα. Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bkan82 : 11-01-12 στις 22:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hydor Bravo 200: Ξαναξεκινάει όταν κοπεί το ρεύμα; | almost | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-04-10 08:53 |
Περίεργο πρόβλημα με ηλ. ρεύμα. | xaftel | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-08-08 02:38 |
Πρόβλημα με το ρεύμα! | accnt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-11-06 13:06 |
Ρεύμα για ανεμιστηράκια | neon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 07-03-05 22:49 |