|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
oσπου να ανεβη το τελικο βιντεακι παρτε μερικες φωτο δειγμα να ζεσταθουμε λιγακι.ετοιμο το καινουργιο σπιτι των κιχλιδων μου.αναμενουμε τους κατοικους τωρα.
(κλεοβουλε ειμαι ετοιμος να γραψω στο θεμα της συγκρισης του fluval fx5 με το δικο σου eheim 2080.το μονο που θελω να κανω ειναι να ερθω να ακουσω τον θορυβο του φιλτρου σου.εαν το ακουσω ειμαι ετοιμος να σχολιασω και να δειξω και βιντεο απο τον βασιλια μου(οπου βασιλιας το fx5 ετσι? με τρομαξες νομιζα οτι θα σπασουν τα τζαμια......) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πετρες απο πρακτικερ για ενυδρειο? | Liz@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-01-10 10:21 |
ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ ; | mille | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-12-07 17:12 |
διαχωρισμος νεογεννητων σε ενυδρειο με πετρες???? | prodigy | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-09-06 09:50 |
Πετρεσ Απο Λαβα Στο Ενυδρειο Μου | tolis 67 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 10-02-06 15:23 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |