|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατί μια τεράστια μερίδα όλων των ενυδρειόφιλων στην ελλάδα δεν συμφωνεί με τον σύλλογο;;;;... νομίζω οτι έχω και σε αυτό την απάντηση ![]() σου την παραθέτω πιο κάτω.... Παράθεση:
στα δικά σου πιστευω μπορεί τελικά να ωφειλεται ο μεγάλος αριθμός δυσαρεστημένων με συνέπεια και τα λίγα μέλη (η εκδοχή η δικιά μου πάντα και η γνώμη μου) --------------------------------------------------------------------- Παράθεση:
τότε κανείς δεν διέκρινε επιθετικότητα για την αποψη που είχες και όλη την σεβαστήκαμε γιατί η δική μου άποψη να θεωρείται επιθετική;;; Παράθεση:
![]() δεν το έφερα σαν παράδειγμα άλματος τον Διαγωνισμό σαν γεγονός σε αυτές τις χώρες αλλά θεώρησα άλμα το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς που έγινε εκεί θα μπορούσε η δική μας ομαδική δουλειά να έχει ένα άλλο αποτέλεσμα απο τον διαγωνισμό...αλλά αντιθέτως τα δικά μας αποτελέσματα δείχνουν στενομυαλιά και εγωισμό ο σεβασμός, ο συμβιβασμός και το φιλότιμο πρέπει να πηγάζει και απο τις δύο πλευρες ας μην είμαστε υποκριτές...το χόμπυ είτε με έμψυχα είτε με άψυχα αντικείμενα γίνεται μόνο για την ικανοποίηση μας και την έμφυτη ματαιοδοξία του ανθρώπου (μην προσπαθείς να μαλακώσεις στην συνείδηση σου στο χόμπι σου λέγοντας οτι είσαι ευσυνειδητος χομπίστας και καλός ενυδρειόφιλος σε σύγκριση με τους υπόλοιπους...όλοι με τα ίδια κίνητρα λειτουργούμε)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Εμπρος στο δρόμο των δίσκων τραβώ! | arkoujohn | Δίσκοι | 4 | 14-05-08 06:48 |
ποιο ειναι? | georgetax | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-10-07 15:33 |
chiller, ποιο και από που? | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 23-03-06 10:37 |