|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλοι μου...
Τωρα τελευταια εχω απογοητευσει παρα πολυ με το ενυδρειο μου γιατι ημουν ετοιμος να τοποθετησω το ενυδρειο στο χωρο του αλλα εκανα λαθος με τις μετρησεις κι δεν πιανει το χωρο... οι διαστασεις του ειναι 140χ50χ70. Σημερα ενας φιλος μου μου ειπε να μην πουλησω το ενυδρειο γιατι ειναι παρα πολυ ωραιο επισης ειπε οτι μπορω να τον παω σε εναν τζαμια για να μου το κοψει να μου το κανει λιγο πιο μικρο απο 140 σε 120.. κι μετα να το κολησω παλι.. γινεται αυτο? δεν θα υπαρχει προβλημα μετα?? Αν ναι ξερει κανεναν καλο τζαμια ή σε ειδικη κατασκευη εταιρια εδω στο Ηρακλειο κρητη. Ευχαριστω πολυ ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα σε ph controller,υπαρχει λυδη?? | Giannis_4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 07-03-11 21:40 |
Χαμηλη ροη λογω βρωμιας-Υπαρχει προβλημα; | thab | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-11-10 22:56 |
υπαρχει ενα προβλημα μεγαλο, | zapatas | Bettas | 25 | 14-08-10 13:20 |
υπαρχει προβλημα help!!!! | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-10-06 18:12 |
Υπαρχει Λυση??????? | ΜΑΝΟΣ-4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-11-05 21:11 |