|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λεμε auto εννοουμε πως η μηχανη κανει αυτοματα την εστιαση και τη φωτομετρηση. Υπαρχει περιπτωση να κανει κανεις ανθρωπος σε λειτουργια manual καλυτερη δουλεια απο dSLR μηχανες Nikon, Canon, Olympus με φοβερα και ακριβεστατα συστηματα φωτομετρησης και εστιασης ?? Με εξελιγμενους και μεγαλους αισθητηρες που ειναι διπλασιοι και τριπλασιοι των κομπακτ?? Με φακους με πολλαπλα οπτικα στοιχεια που ουδεμια σχεση εχουν με αυτους μιας κομπακτ ?? Δε νομιζω. Ο Τηλεμαχος πηρε dSLR για να δει βελτιωση και θα τη δει και στο αυτοματο. Οταν αποφασισει να παει σε ειδικα θεματα εκει θελει διαβασμα και πειραματισμο με manual
----- Προς θεου δεν τσακονωμαστε, αποψεις εκφραζουμε. Εγω εχω 2 dSLR και 1 καλη compact (advanced θα ελεγα). Με την οση εμπειρια εχω αποκτησει τοσα χρονια, παλι το 90% των φωτογραφιων μου ειναι σε αυτοματη λειτουργια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nikon d3100? | leonm | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 8 | 18-12-10 21:53 |
Υποβρύχια φωτογραφική | AlexandraT | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 91 | 11-12-09 14:19 |
φωτογραφική μηχανή 4.1 megapixels | Σπύρος Μ | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 04-11-08 21:39 |
nikon d40 | tsiro | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 12-04-08 12:05 |
Πρόταση για Φωτογραφική! | gwgw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 38 | 10-01-08 00:42 |