|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
και αλλαγες κανω και 2 φιλτρα εβαλα και τα ταιζω 1 φορα καθε 2 μερες και μπολι εβαλα. τιποτα. κανενα αποτελεσμα
------------------------- φοβαμαι οτι λογω του ammolock δεν στρωνει η βιολογια μου. αλλα αν το σταματησω θα χασω τα ψαρια. τι να κανω? ------------------------- delta66 οχι δεν τα ταιζει κανεις. απορω που ειναι ακομα ζωντανα και ζωηρα. μονο ενα που και που μου κανει αναποδη κολυμβηση! ολα τα αλλα ειναι ζωηροτατα. δεν ξερω. εχω βαλει αγγελια για φιλοξενια μπας και τα σωσω αλλα αν δεν βρω δεν ξερω τι να κανω. θα βαλω σιγουρα εξωτερικο φιλτρο αλλα πως να στρωσει με το αμολοκ και πως να ζησουν τα ψαρια χωρις αυτο με 4ππμ αμμωνια? ------------------------- ενδιαφερεται κανεις να ερθει να δει το ενυδρειο μου μηπωσ βρει ακρη τι συμβαινει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 14-01-11 στις 23:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Beta ζηταει βοήθεια! | stefstav | Bettas | 6 | 24-09-08 00:40 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |