|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια.Λοιπον για να ξεκινησει η κουβεντα εγω θα πω οτι κατα την γνωμη μου οσον αφορα το σταδιο 1 πρεπει να εχουμε ενα πλανο στο μυαλο μας(αν οχι σε χαρτι).Επισης θα πρεπει να εχουμε αποφασισει τι θα βαλουμε μεσα(φυτα,ριζες)για να εχουμε τον απαραιτητο εξοπλισμο και επισηςγιατι πολλες φορες αγοραζουμε εκ των υστερων καποια ριζα πχ και πρεπει να αλλαξει ολο το στησιμο(μεταφυτευσεις κτλ).Αυτο το σημειο πρεπει κατα την γνωμη μου να το αποφυγουμε γιατι κατα τις μεταφυτευεις μεχρι να πιασει ξανα το φυτο ειμαστε πολυ επιρρεπης στις αλγες.Ασε που μπορει τελικα να μην μας αρεσει και να εχουμε αναστατωσει το ενυδρειο.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συζητηση για κιχλιδες mbuna | thanasis76 | Malawi | 45 | 28-09-10 22:01 |
Εκδρομη ΚΒΕ 2010 - συζητηση για τα μελη του Συλλογου | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 03-03-10 10:27 |
ιδεα προς συζητηση | chris129 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 167 | 15-04-08 13:43 |
Aquascaping... | ThDam | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 19-11-05 00:40 |
Aquascaping | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-08-05 14:12 |