|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω στη λίμνη 3 χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα. Έχει πετάξει και φέτος φυλλαράκια πάντως, αν και οι συνθήκες στην μικρή μου λιμνούλα δεν ήταν και οι ιδανικότατες για το εν λόγω φυτό. Τώρα βέβαια με την μεγάλη λίμνη, δεν ξέρω πως να διαχειριστώ το θέμα των νουφάρων, μιας και τα μεγάλα ΚΟΙ αρέσκονται στο να κομματιάζουν τα νέα φύλλα. Το σκέφτομαι....
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |