|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι ηλικίας 18 ετών.
Τα τελευταία 3 χρόνια ήταν ανενεργό,τώρα τρέχει εδω και 5 μήνες. Κατηγορία: φυτεμένο κοινωνικό/300 λίτρα Ψάρια: 2 ζευγάρια convict (αυτή τη στιγμή υπάρχουν μικρά απο το ενα ζευγάρι και αυγά απο το άλλο) 4cory,4 clown,2 botia kubotai,5 firemouth. Διακοσμητικά: πέτρες μη ασβεστολιθικές,ξύλα,χαλίκι. Λίπανση: υπόστρωμα tetra και μια φορά το μήνα tetra planta min. Φόντο: μαύρο ματ χαρτόνι. Φωτισμός: 2x54w Διάρκεια φωτισμού 12 ώρες,σύστημα ανατολής/δύσης - σύστημα moonlite (DIY) Φιλτράρισμα: EHEIM 203 εξωτερικό (ξέρω πολύ μικρό για τα λίτρα,σύντομα θα προστεθεί και δεύτερο μεγάλο) μπλέ σφουγγάρι κλπ Θερμοστάτης: Jager 200w Αλλαγές νερού 30% κάθε εβδομάδα. Παράμετροι PH: 7,5 GH: 10 KH: 8 NH3: 0 NO2: 0 NO3: 5 Τα σχόλια σας παρακαλώ. Υ.Γ.ωριμάζει η σκέψη για 1000 λίτρα Tanganyika.Αυτά τα frontosa τα βλέπω και στον ύπνο μου τώρα τελευταία. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανα-ματα-Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Strahos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 09-11-06 11:44 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 10-08-06 09:20 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |