|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
![]() καταλαβαινω την ανυπομονισια που καθενας εχει για καθε νεο ψαρι αλλα καλο θα ειναι να ακους καποιους εμπειροτερους που σπαταλανε το χρονο τους για να σε βοηθησουν και το θεμα ημερων δε μου λεει τιποτα ατρωτο ειναι ακομα...η νομιζεις οτι αφου ολοκληρωθει ο κυκλος του αζωτου ενα ενυδρειο ειναι τελειο?χρειαζεται αρκετος καιρος για να ερθει ισοροπια... Παράθεση:
Παράθεση:
τα δικα μου ψαρια τουλαχιστον απο τον παραγοντα αμμωνια δεν ταλαιπωρουνται αλλα δεν θα παιξουμε την κολοκυθια ![]() να ξερεις οτι στο οικοσυστημα που ζουν τα ψαρια σου ο θεος εισαι εσυ κατα ενα μεγαλο ποσοστο, αμα δεν κανεις αλλαγη νερου αμα δεν τους παρεχεις σωστη ποιοτητα δεν μπορει δυστηχως να τα σωσει ο θεος... οταν μιλησα για χρονο ζωης μιλησα για χρονο ζωης σε αιχμαλωσια τωρα τον αν ειμαι αφελης η οχι μαλλον αφελης ειμαι για να σπαταλαω το χρονο μου και στο κατω κατω αφου εσυ οτι διαβαζεις το κατανοεις γιατι ζητας τη γνωμη μας? Παράθεση:
Παράθεση:
τωρα αυτα περι ηθικης που εβαλες στο θεμα τι να πω δεν περιγραφω αλλο ![]() ![]() ![]() και κατι αλλο τα γκαπακια που εχει μεσα και ειχες πριν μπολιασεις δεν εχουν ψυχη?για να μην μιλαμε για το γατοψαρο μονο και το λινκ πιστεψε με το χω διαβασει μια χαρα διαβασε εσυ μαλλον το λινκ που σου δωσα για να καταλαβεις οτι περα απο την ειδικη τροφη που πειρες τ ψαρια αυτα πρεπει να ταιζονται με τροφες οπως αγκουρακι και διαφορα λαχανικα τις περισσοτερες φορες της εβδομαδας... για να τελειωσει εδω το θεμα δεν συνεχιζομαι να αντιπαρατιθεμαι μαζι σου περασαμε τα ορια και το φορουμ δεν διατιθεται για προσωπικες διαμαχες αυτα μπορουν να μεταφερθουν μεσω πμ
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλάτι σε ζωοτόκα | giorgio | Ζωοτόκα | 2 | 06-05-07 09:30 |
Γατόψαρα+Οτόκυκλοι και τί άλλο? | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-01-07 22:15 |
Να δοκιμάσω την τύχη μου και με ζωοτόκα. Ακούω προτάσεις | KOKORAS | Ζωοτόκα | 15 | 09-05-06 22:05 |
Απαιτήσεις για ζωοτόκα | sifo | Ζωοτόκα | 2 | 01-05-06 11:52 |
Γατόψαρα...... | Husky_Jim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 28-12-04 14:55 |