|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας , αυτο ειναι το πρωτο μου αρθρο στο site , ειμαι αρχαριος και σας ευχαριστω παρα πολυ για τις γνωσεις που πειρα απο εδω ,
τελικα οπως λέει και ο τιτλος , τι αλλο θα μπορουσα να βαλω μαζι με guppies? ξερω οτι μπορω να βαλω red chery απο γαριδες, απο ψαρια, εκτως απο platies η ξιφοφορους τι αλλο θα μπορουσα να βαλω , το ενυδρειο μου ειναι 100 λιτρα 80 μηκος ,και θα γινει αρκετα φυτεμενο με μεθοδο walstad σε αρκετο καιρο βεβαια καθως δεν το αρχησα dry start ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα?? θα ηθελα λιγη βοηθεια αν ειναι ευκολο, γιατι ειμαι αρχαριος και προσπαθω να στησω κατι δυσκολο για εμενα..
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και καλο διαβασμα!!
εγω στα 100 λιτρα ειχα μονο γκαπυ και ρεντ τσερυ γαριδες.μετα απο καιρο και πολλες γεννες ειδα οτι τα γκαπακια εγιναν τοσα πολλα που τα εδωσα ολα και κρατησα μονο γαριδες.. αρα αν ρωτας τι να βαλεις με γκαπυ,η απαντηση ειναι τιποτα!!εκτος κι αν θες να χαριζεις συνεχεια απο τις γεννες σου και να ελπιζεις οτι καποιος θα τα παρει. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια !
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η χελωνα μου...παει,στον αλλο κοσμο | LAKI | ¶λλα ζώα | 35 | 05-06-13 15:22 |
Τελικα τι αλλο με fancy χρυσοψαρα | achisael | Χρυσόψαρα | 17 | 09-05-11 19:09 |
δεν παει αλλο!!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 20-06-06 18:43 |
αλλο ενα θημα "ΙΚ" (guppies) | satking | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 04-04-05 21:22 |