|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Θανο αψογος!!περνα και την εξω μερια ενα χερακι ρε συ και αφου ειναι τοιχος πανω απο το ενυδρειο περνα και εκεινο μια φορα και μετα βαψιμο με μονωτικο χρωμα να μην εχεις θεμα με την υγρασια!!
Και αν θες μετα το τελευταιο χερι μονωση και πριν την κολλα πλακιδιων περνα ακομη ενα χερι πολυ αραιωμενο ασταρι πλαστικου για να κολλησουν καλυτερα η κολλα με το μονωτικο!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω φιλε!!! δεν περασα τιποτε αλλο γιατι δεν ηξερα αν με φτασει το μονωτικο στο πρωτο χερι. θα περαστει οπως λες και εξωτερικα και ο τοιχος περιμετρικα... εξαλου τον εχω κανει χαλια και το κιτρινοπορτοκαλι δεν μου τεριαζει με το ενυδρειο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω για να εβλεπα αν κολλησε το ενα υλικο με το αλλο θα εκανα και το εξω με την ιδια διαδικασια για να μπορω να το χτυπησω σε ενα σημειο με ενα σφυρι αν βγει μονωτικο μαζι με μπετο τοτε πετυχε 100% η μονωση και εχουν δεσει τα υλικα!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() παντος ολα εγιναν κατα γραμμα... ολα θα ειναι οκ...!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ μπραβο!!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δευτερο χερι μονωτικο περαστικε!!!!! παμε καλα και οι τρυπες και τα λακακια κλεινουν σιγα σιγα...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενας μαστορας μολις γεννηθηκε!!!
|
||||
|
||||
![]()
παρακολουθω με ενδιαφερον
να σαι καλα πουτο μοιραζεσαι
|
||||
|
||||
![]()
αχαχαχαχα να σαι καλα...
![]() ![]() ------------------------- παιδια αυχαριστω για τα καλα σας λογια... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 25-05-13 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
νομίζω πάει πολύ καλά.μπράβο.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1 το project παει όλο και καλυτερα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω!!! χαιρομαι να μοιραζομαι την κατασκευη μαζι σας!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινα να παραγκελνεις τζαμια γιατι το πας σα το γεφυρι της αρτας
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να το αφησεις ετσι οπως ειναι να βαλεις μια οροφη και να το εχεις για καταφυγιο σε περιπτωση καταστροφης
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως το ειχα πει και το ξαναλεω.βαλε και μια νεροτσουληθρα...και κοβε και εισητηριο να βγαλεις και τα εξοδα...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- κυριακη αλλα δεν καθομαστε.... ![]() ![]() ![]() ξεκιναω τριτο χερι μονωτικο με το ενυδρειο να ειναι σχεδον στεγνο.... ![]() ![]() ![]() τα λεμε σε κανα 2ωρο.... ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 26-05-13 στις 16:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραία
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κοντεύεις Θανάση!!! άντε με το καλό!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Προβλεπω Θαναση μπανιο φετος το καλοκαιρι στην πισινα του μαγαζιου και το χειμωνα να βαζεις ψαρια....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα χερια μονωτικο θα το περασεις?
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον αλλο ενα. δεν εβαλα στο μυαλο μου καποιο οριο. απλα σκεφτηκα οτι θα περασω μερικα χερια μεχρι να κλεισουν τα κενα-λακακια των τσιμεντολιθων....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χτες σε μια συζήτηση έλεγαν για κάτι μονωτικά που αξιοποιούν την νανοτεχνολογία . ισχύει γι αυτή την περίπτωση?
|
||||
|
||||
![]()
ποτε υπολογιζεις να μπουν τα τζαμια?
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα! αντε να μπενουν ολα σε σειρα σιγα σιγα!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
Aν ειναι να τελειωνεις με τις τρυπουλες κλπ κανε ενα χερι λιγο ποιο παχυ να μπορει να μεινει μεσα στις τρυπες οπως σου ειχα πει εμεις το καναμε τοσο πυχτο που το περνουσαμε με σπατουλα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() οι τσιμεντολιθοι φενονται και στις φωτο δεν εχουν τιποτα απο λακακια η τρυπακια.... εκλεισαν ολα...!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 26-05-13 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |