|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω μια πετρα(ξυλοπετρα) εναν χρονοδιακοπτη πολυμπριζο αεραντλια. (θα δω αν βρω κατι αλλο)
κλαδεμα θα εχω μονο μαρσιλεα αλλα δεν νομιζω να κανει αφου δεν ειναι πολυ και θα χαθει. Ειναι κριμα να ειμαι στην δουλεια αυτην την μερα θα ηθελα να κανω ενα mountainscape ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια, με συγχωρειτε για τις καθυστερησεις αλλα εχω και λιγο δουλεια.
Εχω βγαλει τα σχεδια του περιπτερου, εχω υπολογισει υλικα και ετοιμαζομαι σε λιγο να βαλω την παραγγελια. Εχουμε κανονισει για στησιμο περιπτερου με τον Kostaskich το σαββατο το πρωι, απο τις 8:30. και την ιδια ωρα και μερα θα γινει και η μεταφορα των βασεων ενυδρειων. Σε λιγες ωρες θα εχουμε και λοιπες ανανκοινωσεις με ομαδες ενυδρειων και προγραμμα εργασιων. Θα στησουμε 5 ενυδρεια φετος. αλλα δεν αποκλειουμε και 6ο αν υπαρχει η δυναμικη. Σας παρακαλω λιγη υπομονη μονο. Κωστα καλα κανεις και σουμαρεις τις προσφορες thanks. Εσωτερικα φιλτρα θα χρειαστουμε μονο 2 μικρα και 2 θερμοστατες μικρους μεχρι 50w αλλα μικρου μηκους εως 25030 εκατοστα για το "σωστο και λαθος". αυτα για την ωρα, stay tuned.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Οι πέτρες βρίσκονται στις Συκιές, αλλά μπορώ να τις κουβαλήσω και στην Τριανδρία.
Όποιον από αυτούς που θα στήσουν, τον βολέψει να βρεθούμε να του τις δώσω όταν πηγαίνει για το στήσιμο, ας μου στείλει πμ να κανονίσουμε. Μακάρι να είχα και κάτι αλλο εκτός από πέτρες.... Οψόμεθα για την επόμενη φορά... |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δίνω ένα φίλτρο εσωτερικό EHEIM pickup 2010 έχει μέσα λίγο siporaxκαι σφουγγάρι για ενυδρείο έως 160 λίτρα.
Λίγα φυτά - apple snail - γκάπυ και μια μικρή ρίζα με java fern. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχισαμε εγγραφες για τις ομαδες ενυδρειων, τρεξτε!
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=543939
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο, το θερμαντικο σιγουρα, τα υλικα διακοσμου, πιθανον ναι, αν μπορεσεις φερτα να ειναι διαθεσιμα.
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Χρειαζομαστε μια πορτα φυσουνα, μηπως εχει κανεις καμια παροπλισμενη σε καμια αποθηκη του?
Παράθεση:
Επισης χρειαζομαστε 2 μικρα ενυδρεια των 20-30 λιτρων, για το σωστο και λαθος.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εξοπλισμός: Φίλτρα: 9 (+1) olga, Pritanis, bokostas(3), panos1972(2 εσωτερικά), Thrillos(εσωτερικό), giannisaek(εσωτερικό) + dimis1978(λυση αναγκης) Θερμαντήρες: 7 kostaskich, olga, Pritanis, bokostas, panos1972(2), Thrillos Κυκλοφορητές: 3 kostaskich, panos1972(2) βοηθητικό φιλτράκι 250λιτ/ω και τροφές: kotsokk Ενυδρεία: 1 Κλεόβουλος + 5 (??) του Συλλόγου χρονοδιακόπτες: 3 panos1972(2), kingrim πολύπριζα: 1 kingrim αεραντλίες: 2 kingrim, kotsokk Υλικά: Χαλίκι: olga, Κλεόβουλος(25 κιλά), george (1 σακί), nikosm1(50 κιλά)= 100+ κιλά. Ρίζες-ξύλα: Pritanis(2), bokostas(2), panos1972(2), giannisaek Πέτρες: bokostas(4-5), panos1972(ξυλόπετρες), QS-Plan(λάβας), kingrim(ξυλόπετρα) Φυτά-κλαδέματα: Raven(πρέπει να κανονιστεί αποστολή), bokostas, paco, panos1972(java moss), Thrillos, kingrim(μαρσιλέα), giannisaek, nikosm1 Πλαστικά φυτά (για το "Λάθος"): kotsokk Ψάρια: κιχλιδες μαλαουι: kostaskich δίσκοι: Pritanis ζωοτόκα: Pritanis(έντλερς), bokostas(ξιφοφόροι), giannisaek(γκάπυ, σαλιγκάρια) μονομάχος: kotsokk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 25-01-11 στις 17:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μια αεραντλία ,ένα πυθάρι,και κάτι διακοσμίτικα καράβια και τέτοια και μερικά πλαστικά φυτά,για το λάθος βέβαια!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σούπερ, φέρτα αν μπορέσεις την Κυριακή, γιατί θα μας χρειαστούν, και κανένα χρωματιστό χαλίκι αν έχει κανείς κι ότι πιο χτυπητό κι άσχημο υπάρχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε και απο το περσινο, τα πραγματα που ειχαμε βαλει μεσα. οποτε μην ανησυχεις!
|
||||
|
||||
![]()
Διαθέτω τα παρακάτω:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εξοπλισμός:
Φίλτρα: 10 (+1) olga, Pritanis, bokostas(3), panos1972(2 εσωτερικά), Thrillos(εσωτερικό), giannisaek(εσωτερικό), neos + dimis1978(λυση αναγκης) Θερμαντήρες: 7 kostaskich, olga, Pritanis, bokostas, panos1972(2), Thrillos Κυκλοφορητές: 3 kostaskich, panos1972(2) βοηθητικό φιλτράκι 250λιτ/ω και τροφές: kotsokk Ενυδρεία: 1 Κλεόβουλος + 5 (??) του Συλλόγου χρονοδιακόπτες: 5 panos1972(2), kingrim, kotsokk(2) πολύπριζα: 1 kingrim αεραντλίες: 4 kingrim, kotsokk, neos, panos1972 Υλικά: Χαλίκι: olga, Κλεόβουλος(25 κιλά), george (1 σακί), nikosm1(50 κιλά), neos(40 κιλά)= περίπου 150 κιλά. Ρίζες-ξύλα: 8 Pritanis(2), bokostas(2), panos1972(2), giannisaek, neos Πέτρες: bokostas(4-5), panos1972(ξυλόπετρες), QS-Plan(λάβας), kingrim(ξυλόπετρα) Φυτά-κλαδέματα: Raven(πρέπει να κανονιστεί αποστολή), bokostas, paco, panos1972(java moss), Thrillos, kingrim(μαρσιλέα), giannisaek, nikosm1 Πλαστικά φυτά (για το "Λάθος"): kotsokk Ψάρια: κιχλιδες μαλαουι: kostaskich δίσκοι: Pritanis ζωοτόκα: Pritanis(έντλερς), bokostas(ξιφοφόροι), giannisaek(γκάπυ, σαλιγκάρια) μονομάχος: kotsokk |
|
||||
|
||||
![]()
2 χρονοδιακόπτες
------------------------- Έχω ένα 40λιτ της Boyu αλλά δεν ξέρω αν θα το φέρω ή όχι αν δεν βρεθεί κάτι άλλο πείτε μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kotsokk : 25-01-11 στις 18:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά νομίζω ότι τα βασικά έχουν ήδη προσφερθεί, (εκτός ίσως από κάποια μεγάλα κι εντυπωσιακά ψάρια), οπότε ας δώσουμε στον Μιχάλη
λίγο χρόνο να κάνει τη σούμα και να μας πει αν χρειάζεται κάτι άλλο και τι πρέπει να φέρει ο καθένας την Κυριακή στην έκθεση. Μπράβο σε όλους για τις προσφορές και την διάθεση να βοηθήσετε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα ρωτησω κατι.. Θα υπαρχει κανενα ενημερωτικο φυλλαδιο στην εκθεση?
|
|
||||
|
||||
![]()
κωστα αν χρειαστουν και αλλα κλαδεματα ελα να κλαδεψεις απο του μαγαζιου!
δυστηχως δεν μπορω να ερθω σχεδον καθολου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως δεν εχουμε καποιο ενημερωμενο φυλλαδιο.
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα
![]() Πιστευω πως το φυλλαδιο θα εφτανε και σε αυτους που δεν θα ερθουν στην εκθεση.Δεν προλαβαινουμε λες να κανουμε τιποτα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αν θελετε μπορο να φερο την παρασκεβι[28 1 2011 ] που θα ερθο πανο 4 λαμπιντο κιτρ,στιλτεμου καπιος ενα τιλ με πμ και τον περνο εγω για να τα παραδοσο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Α! Ναι! Και μία αεραντλία ακόμη από μένα εάν χρειάζεται!
|
|||
|
|||
![]()
Εξοπλισμός:
Φίλτρα: 10 (+1) olga, Pritanis, bokostas(3), panos1972(2 εσωτερικά), Thrillos(εσωτερικό), giannisaek(εσωτερικό), neos + dimis1978(λυση αναγκης) Θερμαντήρες: 7 kostaskich, olga, Pritanis, bokostas, panos1972(2), Thrillos Κυκλοφορητές: 3 kostaskich, panos1972(2) βοηθητικό φιλτράκι 250λιτ/ω και τροφές: kotsokk Ενυδρεία: 1 Κλεόβουλος + 5 (??) του Συλλόγου χρονοδιακόπτες: 5 panos1972(2), kingrim, kotsokk(2) πολύπριζα: 1 kingrim αεραντλίες: 4 kingrim, kotsokk, neos, panos1972 Υλικά: Χαλίκι: olga, Κλεόβουλος(25 κιλά), george (1 σακί), nikosm1(50 κιλά), neos(40 κιλά)= περίπου 150 κιλά. Ρίζες-ξύλα: 8 Pritanis(2), bokostas(2), panos1972(2), giannisaek, neos Πέτρες: bokostas(4-5), panos1972(ξυλόπετρες), QS-Plan(λάβας), kingrim(ξυλόπετρα) Φυτά-κλαδέματα: Raven(πρέπει να κανονιστεί αποστολή), bokostas, paco, panos1972(java moss), Thrillos, kingrim(μαρσιλέα), giannisaek, nikosm1 Πλαστικά φυτά (για το "Λάθος"): kotsokk Ψάρια: κιχλιδες μαλαουι: kostaskich δίσκοι: Pritanis ζωοτόκα: Pritanis(έντλερς), bokostas(ξιφοφόροι), giannisaek(γκάπυ, σαλιγκάρια) μονομάχος: kotsokk |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο μια αεραντλια θα χρειαστουμε για το Λαθος, τις υπολοιπες απλα θα τις εχουμε υποψη.μη τις φερετε ολες.
Αφηστε να κοιμηθουμε να ηρεμισουμε και αυριο ξαναξεκιναμε την οργανωση.
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να μας πουν οι Μιχάλης και Γιώργος πότε να φέρουμε τα φίλτρα μας, τα φυτά μας, τα ψάρια μας. Να μην φέρουμε π.χ. τα φίλτρα την Κυριακή και τα τοποθετήσουμε την Δευτέρα!!!
Η βιολογία καπούτ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο αλλα θα πρεπει να μαθω το σαββατο τι θα γινει με το ρευμα και να κανονισω να εχουμε αδιακοπο ρευμα απο την Κυριακη και μετα, ή πο τη Δευτερα, οποτε αυτο ειναι εν αναμονη το θεμα.
Ενημερωση σχετικα με αυτο το θεμα θα εχετε το Σαββατο.
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετο, αλλα νομίζω πως για το "Λαθος" Ενα παγκασιους και ενας γλυφτης επιβαλλονται. Το θεμα είναι τι τα κανουμε μετα. Εκτος και αν μας τα δανείσει ο Αμαζόνιος ή καποιο αλλο πετ.
+ Παπαγαλοψαρο θεωρω πως δεν είναι απαραίτητο για το Λαθος, γιατι για τα παπαγαλοψαρα λεει και η αφίσα. Ποια αφίσα λεει ομως "τα παγκασιους γινονται 1 μετρο και οι πλεκο 40-45 ποντους"; |
|
||||
|
||||
![]()
ενα δικιο το εχεις,νομιζω!ισως να το εφαρμοσουμε.
Υαπρχει κανεις που εχει κανενα μικρο παγκασιους?
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως κάποιος μοντ να ένωνε αυτό το θέμα με αυτό: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48589
και να τα καθάριζε από τα άσχετα, για να μην ψάχνουμε και γράφουμε σε 2 θέματα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέθαψα ένα κίλο χρωματιστό χαλίκι μας κάνει;
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Κάτι βασικό αντιχλώριο θα φέρει κανεί; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kotsokk : 26-01-11 στις 15:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |