|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θα ερθω κ εγω, μονο ωρα να μου πειτε κ κανενα κλαδεμα....
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει Τηλέμαχε
![]() ![]() ![]() Με την αναγγελία της κοπής της πίτας θ' ανοίξει νέο ποστ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
12 η ωρα θα δεις καμια 50 αρια ατομα θα μας καταλαβεις
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Στις 12 έξω από το μαγαζί απέναντι από τα μπόουλιγκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα εσυ και απο κλαδεματα μη στεναχωριεσαι
|
|||
|
|||
![]()
Θα εχω και ενα Tetra Ex 700 ολοκαινουριο αν το θελει κανενας...
|
||||
|
||||
![]()
φερτο Μιχαλη το θελω
εκτος αν κανει θορυβο η το εχεις σε αντιστοιχο eheim
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά ακόμη Βέροια είσαι?? Ξεκίνα βρε.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Nα παρει...ειπα να κλεισω τα ματια μου καμια ωριτσα για να ειμαι κυριλε στον καφε και ξυπνησα τωρα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θεσσαλονίκη είστε ![]() Δεν πειράζει! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι μια αληθεια Τηλεμαχε,λες να οργανωθει καφες και για την επομενη Κυριακη??
Αποκλειεται! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χασατε ....παιδια κριμα.Ο καιρος τελειος,η παρεα μεγαλη ολος ο καλος ο κοσμος παρων...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πολύς κόσμος στη σημνερινή συνάντηση με ωραία λιακάδα και όμορφη ατμόσφαιρα.
|
||||
|
||||
![]()
Στις 2 τελευταιες φωτο ο Μακης ειναι?
Που καθεται? Πανω στα κουλουρακια? |
|
||||
|
||||
![]()
κλωσαει parvula
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Α να μη ξεχασω τις ευχαριστιες μου στα παιδια που μου εφεραν γαριδουλες και ξιφοφορινες....bokosta,yannisaek,paco(Κωστα,Γιαννη ,Βασιλη) ....κι αν ξεχναω καποιον ας με συνχωρεσει...
![]() Ο lingistis εχει κοκκινη απο μενα(απ'ευθειας....) που ειπε οτι δε θα ερθει γιατι δεν το αφηνε η Ολγα του και μ'εβαλε φωτιες στο σπιτι(λεμε τωρα....) ![]() αν ηξερα οτι βγαζει τετοιες φωτο το κινητο θα εβγαζα πιο πολλες ....
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, χαμός εγινε σήμερα! Δυστυχώς δεν μπορεσω να κατσω και πολύ αλλα εστω και αυτά τα 10 λεπτά τα ευχαριστήθηκα!!!
Να ευχαριστήσω τον Paco γιας τις γαριδούλες του! Τωρα σε λίγο φευγω για την συνάντηση εδώ στα Γιάννενα!!! Ζηλια ψώρα! :P |
|
||||
|
||||
![]()
Xα! Επισης παρατηρησα στην τεταρτη φωτο οτι η κοπελα κλεινει το αυτι της..
Ποιος καθοταν διπλα της???????? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μακαρι να σε πεταξουν στην λιμνη...... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
o ΧΑΡΑΜΑΔΑΣ με τον ΧΑΡΗ τι ρωτας και εσυ τωρα......
------------------------- Ενα μπραβο και στον πετκουμουλους που αλλη μια φορα ηρθε με δωρακια αν και εγω δεν σε συμπαθω γιατι εχεις γινει παλιοχαρακτηρας......... αλλα πρεπει να λεμε και τα καλα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 09-01-11 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μια μερίδα βατραχοπόδαρα θα ήταν ότι πρέπει μετά μια τηγανιά σαλιγκαράκια...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό θα πει να έχεις κληρονομικό χάρισμα.... περίμενα τα ιατρικά κελύφη, αυτά τα BIG, αλλά....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν να το βλεπω μπροστα μου τωρα.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλλη μια συναντηση γεματη κοσμο σακουλες με κλαδεματα και οχι μονο,πολυ συζητηση,πολλα μωρα
![]() ενα μεγαλο ευχαριστω στον petcumulus που παντα μας τρελενει με τα δωρακια του!!!! Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή ζητήθηκε βάζω από το αρχείο που έχω κάποιες φωτογραφίες για να μάθουν οι καινούργιοι που έρχονται στις συναντήσεις τους παλιούς, μόνο που το αρχείο μου είναι φτωχό.
![]() Οι φωτογραφίες που έβαλα είναι παλιές γιατί οι σημερινές δεν βοηθούν καθόλου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.....δεξι ποδι,αριστερο ποδι ,....γραψε και τα φυτα που εχουν οι σακουλες...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |