|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ένα χαρέμι maingano και ένα χαρέμι labido θα ήταν μια ωραία επιλογή.Γιατί όχι και ένα species ενυδρείο με demasoni που αρκετοί έχουν κάνει.Τώρα μπορείς να βρεις και αρκετά είδη από αυτά που διαβάζω στο φόρουμ.
|
|||
|
|||
![]()
Aίσχος, προδοσία, αποστασία, Γεννίτσαρε, Εφιάλτη, Ντόρα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι...θα ειναι η ΔΗΣΥ των φυτων...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μη στεναχωριέσαι Όλγα, τα φυτά δεν είναι εύκολα, πολλοί δοκίμασαν κι όταν είδαν ότι δεν τα καταφέρνουν, στράφηκαν στην εύκολη λύση των
νταμαριών, πολλοί αποτυχημένοι μποστανάδες βρήκαν άλλοθι στην ξεραΐλα της Αφρικής (βλέπε: zipo, Αλέξης6, panos1972). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βλέπεις τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους ******. ![]() ![]() ![]() ![]() Το παραπάνω ποστ είναι χιουμοριστικό, τα ονόματα τυχαία και δεν έχει σκοπό να προσβάλλει ή να μειώσει κανέναν νταμαρά (εκτός από τον panos1972). ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε Altumakia γιαλαντζη με κλαδεματα ρε συ Ολγα!!
Οι κιχλιδες απλα ειναι της μοδας τωρα τελευταια. Ωραια ψαρια αλλα για μεγαλα ενυδρεια. Γι` αυτο ο Κωστακης προτιμαει τα φυτα και τους ''λαχταριστους'' ξιφοφορους!! |
|
||||
|
||||
![]()
Bokosta sun
![]() ![]() ![]() ![]() Ντό...εεε, Όλγα την Κυριακή θα σε μυήσουμε στα κατσάβραχα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και απο εμενα νταμάρια 1000+ με μερικες βαλσινιερες, καμια ρυζα , αμμο θαλάσσης και μπόλικα βραχάκια...
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι το νταμαρι γιατι εκτος απο πολυ ομορφα ψαρακια,ειναι και η ευκολια συντηρησης του ενυδρειου οπως πολυ σωστα ειχε πει ο zipo απο την αρχη.Ε,να μην με βρει και κουρασμενη το επομενο..
![]() Βοkostas..μην μπερδευεσαι,το μικρο φυτεμενο παραμενει και θα αναβαθμιστει! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα προτεινω αυτα τα ψαρια! Μονο ξυλα θα βαλεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην το κανεις αυτο σατανικε Γιωργο..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Fake μπορεις 3-4 στα 100 λιτρα. Δεν μεγαλωνουν και τα πτερυγια ειναι κατεβασμενα. Κερδιζεις υψος! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να φιλοξενήσεις ένα διμορφικό είδος γαι να μην έχεις μόνο ένα χρώμα μέσα.Για 2 είδη παίζει και να σε περνει με έξυπνο στήσιμο αρκει να β αλεις ήρεμα!Πχ yelow lab kai acei !!To λέω με επιφύλαξη μιας και δεν είμαι ο πιο έμπειρος .Πάρε και καμια άλλη γνώμη!Αφού σου αρέσουν τα φυτά για ρίξε και μια ματιά στα lifalili πάντως.Είναι πανέμορφα!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Είχα 2 fake μαζί με τα "ήμερα" από γέννα και έδωσα το 1, αλλά αν θέλεις μπορώ να σου βρω (οτιδήποτε για να σε γλυτώσουμε από τα νύχια του Κλεό).
![]() Σε 200 λίτρα μπορείς άνετα να βάλεις μια 6άδα. |
|
||||
|
||||
![]()
φφφφ....altum,labidochromis,αμαζονιος,Αφρικη,πετρε ς,ξυλα,λιτρα..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν μιλαμε για 200 λιτρα τοτε βαλε και δισκους με apistogrammata!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω νταμαρι. Καταπληκτική κίνηση και χρώματα.
Μποκώστα μην διαβάσεις την επόμενη πρόταση! ![]() Και εγώ ένα Rio 180 που θα πάρω σε καμια εβδομάδα απο ένα παιδί εδώ στα Γιαννενα (κωστα πανε σε αλλο θέμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eχεις κατασταλαξει καπου οσον αφορα τα ειδη? Εγω δεν ξερω...το εχω ριξει στο διαβασμα και προσπαθω να βγαλω μια ακρη..
Το αλλο που δυσκολευει πολυ το ενδεχομενο του Αμαζονιου ειναι τα ξυλα..αντε βρες..ενω πετρες εχει αρκετες για να στησει ο καθε Ελληνας απο ενα νταμαρι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρέ χαμένε! Αφού και το νταμάρι μου φυτεμένο το έχω.... Όλγα νομίζω στα λίτρα αυτά δεν θα το πολυχαρείς το νταμάρι! Είναι σχετικά μικρό για πέτρα, ενω σε φυτεμένο μπορείς να κάνεις θαύματα... Καλύτερα κάνε αυτό φυτεμένο και το μικρό βάλτο κογχυλόψαρα με καμιά βαλισνέρια (σπιράλις που δείχνει πιο όμορφα! )
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γινεται ρε Πανο..ειναι πολλα αυτα που χρειαζομαι για μεγαλο φυτεμενο,μεχρι και καινουρια μπουκαλα θελω..με την 500αρα θα θελω καθε βδομαδα γεμισμα,ειναι πολλα...Ξερει κανεις αν εχει φερει καποιο μαγαζι ξυλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα θές Μαλαουι μια καλή επιλογή είναι τα melanochromis auratus, τα labido ceruleaus, τα pseudotropheus mbamba και τα pseudotropheus demasoni. Οχι όλα μαζί γιατί δεν θα έχεις ενυδρείο αλλα αρένα!
Για ταγκανικα μπορείς να βάλεις καποια julidochromis ή neoloamprologus brichardi μαζί με κοχυλοκιχλίδες. Απο εκεί και περα οι δυνατότητες είναι απειρες! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46282 Την 500άρα την κανονίζουμε να στην πάρω εγώ για το 54άρι...
|
|||
|
|||
![]()
Την αλλη εβδομαδα ερχεται παλλετα με red moor. Θα ερθεις να διαλεξεις ομως.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προς το παρον δεν θα παρω αλλη...αλλα η μικρη ειναι ταγμενη ![]() Γιωργο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάμε μαζί! (όχι να ζητιανέψουμε! Ρίζες να πάρουμε!)
|
||||
|
||||
![]()
Εκδρομη στην Λητη??
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρκετα φθηνα θα ελεγα! Αν σου πω θα τρεξουν οι ''γνωστοι'' να τα προλαβουν.....Οταν ερθουν θα ενημερωσω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω λεω και ξυλα και πετρες ! νερο βρυσης, χωρις διοξειδια και λιπασματα. Χαμηλο εως μετριο φωτισμο.Απο φυτα μονο φτερες, μος και 2-3 ειδη κρυπτοκορινες. Αμμος κατω, ξερα φυλλα και μιμηση Ασιατικου βιοτοπου. Για ψαρια πας σε Ασια/Ωκεανια μερια και εχει πολλα ειδη που ζουν σε σκληρο νερο.
Ενα ενυδρειο με ομορφια αγριου βιοτοπου, ευκολο στη συντηρηση και οικονομικο και με μεγαλη ποικιλια ψαριων να διαλεξεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() tsoum πέρασες στην σκοτεινή πλευρά, εκεί κάτω στα Γιάννενα?? Μη σε πετύχω, θα έχεις το τέλος της Κυρα-Φροσύνης. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Ενυδρειο 54 λιτρα Προτασεις.. | aNe | Ζωοτόκα | 8 | 19-04-10 13:18 |
προτασεις | Βασίλης Μαιόπουλος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 27-04-07 20:06 |
Προτασεις... | socrates | Malawi | 11 | 24-03-06 15:35 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |