|
||||
|
||||
![]()
μάλλον την "κάναμε από κούπες" στο συγκεκριμένο θέμα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
assoscoupa περιεργο που δε σου ειπαν τπτ απο το petshop για βακτηρια σε μπουκαλακι. Θα περιμενες ελαχιστες μερες κ μετα θα εβαζες τα ψαρια σου σιγα σιγα. Εγω ετσι εκανα κ δεν ειχα καμια απωλεια κ μαλιστα με ευαισθητα ψαρια (ροδοστομους).
Τεσπα αφου θα βαλεις μπολι τελειωσε το θεμα φανταζομαι. 75 μετανοιες, 370 κυρ ψαρη ελεησον κ 850 γονικλησιες στο board του φορουμ για συγχωρεση κ καθαρισες ![]() Με την PETA δεν ξερω τι θα κανεις, αυτοι ειναι κ λιγο ταλιμπαν μπορει να σε βρουν σε κανενα χαντακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση daqua.
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Σας προσκαλώ όλους στην εκπομπή μου http://www.ustream.tv/channel/assoscoupa Slow Rock μόνο για εσάς ! Live Now Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη assoscoupa : 19-10-10 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια τραγουδια! θυμηθηκα τα νειατα μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να είσαι καλά !
|
|
|||
|
|||
![]()
Καθημερινη η εκπομπη?
thanks κ για την αφιερωση χεχε |
|
||||
|
||||
![]()
όχι δεν κάνω κάθε μέρα.... 1-2 φορές την εβδομάδα...
Να είσαι καλά που με άκουσες.... Καληνύχτα |
![]() |
Tags |
αρχαριος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αποριες αρχάριου. | liakosmrm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 31-01-10 23:46 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |