|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μου εδωσε 2 ριζες ενας φιλος και εχουνε ανέβει πανω απο το νερο.
Πως θα τις κλαδεψω ωστε να μην τις χαλασω?? THANKS |
|
||||
|
||||
![]()
Κόβεις και μεταφυτεύεις! Τόσο απλά.
|
||||
|
||||
![]()
Να προθεσω οτι μετα απο αρκετα κλαδεματα το μητρικο-αρχικο φυτο πολυ πιθανο να μην ειναι το ιδιο ομορφο αλλα να μοιαζει με κουτσουρεμενο θαμνο. Γι' αυτο καποια στιγμη μαλλον θα χρειαστει να ξεριζωσεις το παλιο φυτο και στη θεση του να βαλεις μερικα κλαδεματακια.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Απο που κοβω ρε παιδια απο οπου να ναι??
Απο μεση η αυτα που βγαινουν εξω απο το νερο?? |
|
||||
|
||||
![]()
Φροντισε μονο το κοματι που θα κοψεις (αν θες να το ξαναφυτεψεις) να ειναι καμια 10αρια εκατοστα. Σε αυτο το μεγεθος βα μπορεσει πιο ευκολα και πιο γρηγορα να ξαναβγαλει ριζες.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τυχόν έχει πετάξει κάπου στη μέση κανένα καινούργιο κλαδί το κόβεις εκεί και φυτεύειες το κλάδεμά ,αν όχι κόβεις περίπου στη μέση ή και πιο κάτω και φυτεύεις πάλι το κλάδεμα.Σε λίγες μέρες το κλάδεμα θα έχει βγάλει ρίζες και το υπόλοιπο κάτω μισό θα πετάξει καινούργιο κλαδάκι ή κοντα στο σημείο που το κλάδεψες ή κοντα απο τη βάση του φυτού (ρίζα).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok παιδια καταλαβα.
Να στε καλα Thanks |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cabomba caroliniana | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 06-03-09 09:47 |
Bacopa caroliniana λαδωμα-μαυρισμα φυλλων | manolis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 20-01-09 18:26 |
Cabomba Caroliniana.... | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 17-01-08 08:46 |
bacopa caroliniana | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-11-07 13:27 |
Cabomba caroliniana | thanosatha | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 14-01-07 23:40 |