|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα παιδια θα μπορουσε καποιος να μου πει χοντρικα μια λογικη τιμη που μπορει να κοστισει μια μεταλλικη βαση ενυδρειου για 270 L (μηκος :1.30 πλατος 40 ) για να εχω το νου μου μην παω σαν το σκυλι στο αμπελι αυριο που θα παω σε 2-3 σιδεραδες ?
ο ενας μου ειπε 130 euro ..(αβαφη ..) ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις κανεναν να στην κολλήσει;
εγω για 100χ50χ70 σιδεροκατασκευη 4αρι κοιλοδοκο εδωσα κανα 20-30 ευρώ πριν κανα 2 χρόνια. τα σιδερα δεν ειναι ακριβα, αν βρεις ατομο για ηλεκτροκολληση.. βρες καποιον, για ενα μεροκαματο.. τα 130 τα βρισκω υπερβολικά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης πες οτι την φτιαχνω ...για να ακουμπησω πανω το ενυδρειο . τι ειδους ξυλου να βαλω ? σκεψη μελλοντικη να την ντυσω να την κανω σαν επιπλο ..αλλα απο εκει ..θα ακουσω παλι τπτ τρελα .. |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως το ντύσιμο γίνεται με μελαμίνη και mdf,εκεί που θα πατάει το ενυδρείο μπορείς να βάλεις κόντρα πλακέ θαλάσσης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα με βόλεψε diy ξύλινη. Βγήκε κάπου στα εξήντα ευρώ τα ξύλα. Μεταλλική θα κοστίσει πιο πολλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξυλα τα φοβάμαι..110 ευρώ βρήκα τον πιο φτηνό σιδερα και επειδη πιέζει ο χρόνος την εκανα ..ζηταγανε οτι θελανε ολοι ..θα ανεβασω φωτο στην συνολική παρουσίαση!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω αδερφε μου οτι ειναι ακριβα για 5 σιδερα και μαζι με το κοντρα πλακε 130 ... δεν ξερω ακουνε ενυδρειο και τρελενονται νομιζουν οτι επειδη κανουμε αυτο το χομπι παιρνουμε και κανα 3 χιλιαρο μισθο ! τι να πω ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μη λες οτι το θες για ενυδρειο.
Μια κοιλοδοκος 60*60*3 εξι μετρων κοστιζει περι τριαντα ευρω. Κοψιματα κ συγκολληση.... Με 80ευρω βρισκεις.. Υπαρχει συμφορουμιτης σιδερας.. |
|
|||
|
|||
![]()
Μια κοιλοδοκος 60*60*3 εξι μετρων κοστιζει περι τριαντα ευρω.
Ενας κοιλοδιοκος δεν φτανειι
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω ανεμε ! μακαρι να το γνωριζα απο την αρχη θα χα παει στο παλικαρι ! επειδη βιαζομαι να ετοιμασω το σπιτι λογω γαμου ...επεσα στο τριπακι τωρα και την πατησα ..παμε παρακατω τωρα , την επομενη φορα αν χρειαστει για κατι αλλο η φιλο θα ξερω να κινηθω αναλογως !!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βαση ενυδρειου | Notis_xalandri | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-13 17:17 |
βαση ενυδρειου 2*55*60 | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 22-07-10 13:50 |
βαση ενυδρειου | pavlos t | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-03-10 00:36 |