Mεταλλικη Βαση Ενυδρειου 270 L
Kαλησπερα παιδια θα μπορουσε καποιος να μου πει χοντρικα μια λογικη τιμη που μπορει να κοστισει μια μεταλλικη βαση ενυδρειου για 270 L (μηκος :1.30 πλατος 40 ) για να εχω το νου μου μην παω σαν το σκυλι στο αμπελι αυριο που θα παω σε 2-3 σιδεραδες ?
ο ενας μου ειπε 130 euro ..(αβαφη ..) ευχαριστω |
εχεις κανεναν να στην κολλήσει;
εγω για 100χ50χ70 σιδεροκατασκευη 4αρι κοιλοδοκο εδωσα κανα 20-30 ευρώ πριν κανα 2 χρόνια. τα σιδερα δεν ειναι ακριβα, αν βρεις ατομο για ηλεκτροκολληση.. βρες καποιον, για ενα μεροκαματο.. τα 130 τα βρισκω υπερβολικά. |
Παράθεση:
επισης πες οτι την φτιαχνω ...για να ακουμπησω πανω το ενυδρειο . τι ειδους ξυλου να βαλω ? σκεψη μελλοντικη να την ντυσω να την κανω σαν επιπλο ..αλλα απο εκει ..θα ακουσω παλι τπτ τρελα .. |
Συνήθως το ντύσιμο γίνεται με μελαμίνη και mdf,εκεί που θα πατάει το ενυδρείο μπορείς να βάλεις κόντρα πλακέ θαλάσσης.
|
Eυχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα !!!
|
Εμένα με βόλεψε diy ξύλινη. Βγήκε κάπου στα εξήντα ευρώ τα ξύλα. Μεταλλική θα κοστίσει πιο πολλά.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μη λες οτι το θες για ενυδρειο.
Μια κοιλοδοκος 60*60*3 εξι μετρων κοστιζει περι τριαντα ευρω. Κοψιματα κ συγκολληση.... Με 80ευρω βρισκεις.. Υπαρχει συμφορουμιτης σιδερας.. |
Μια κοιλοδοκος 60*60*3 εξι μετρων κοστιζει περι τριαντα ευρω.
Ενας κοιλοδιοκος δεν φτανειι |
Ευχαριστω ανεμε ! μακαρι να το γνωριζα απο την αρχη θα χα παει στο παλικαρι ! επειδη βιαζομαι να ετοιμασω το σπιτι λογω γαμου ...επεσα στο τριπακι τωρα και την πατησα ..παμε παρακατω τωρα , την επομενη φορα αν χρειαστει για κατι αλλο η φιλο θα ξερω να κινηθω αναλογως !!! :)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board