|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό. Less is more! Μπράβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ένα μικρό update για να δείτε την πορεία του μέχρι να γίνει το rescape. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλος πολυ καλη δουλεια.... εκανα login μονο κ μονο για να σου πω ενα μπραβο.....
Οσο για την bba ειναι οτι πιο δυσκολο. Μια ειναι η λυση συριγγα με οξυζενε τοπικα μεσα στο νερο σε καθε φουντα bba, οταν δεις οτι κοκκινιζει/καφετιζει εισαι σε καλο δρομο. Δυσκολα εως απιθανο να γλυτωσεις αλλα θα την κρατας σε ανεκτα ορια ελπιζω να βοηθησα |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξη έγινε Όνειρο!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εκπληκτικό αποτέλεσμα !!!!
![]() ![]() ![]() πως καταφέρνεις κ κρατάς το δεντράκι τόσο περιποιημένο ? είναι μεγάλη ταλαιπωρία το κλάδεμα του ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά.
Έτσι ακριβώς έκανα στην bba μειώθηκε αρκετά άλλα ξαναβγαίνει και θα ξανακάνω πάλι με όξυζενε και σύριγγα. δύσκολη η άτιμη. το δεντράκι πριν το είχα με java moss αλλά κουρέυα 2 φορές την βδομάδα. Τώρα είναι με ficidence αυτό οπότε κουρέυω 2 φορές τον μήνα. ταλαιπωρία δεν είναι απλά στο κούρεμα κρατάω το λάστιχο της άλαγης κοντα και ρουφαω τα κομενα για να μην τα μαζέυω μετά με αποχή. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολο.
|
|||
|
|||
![]()
τον πηλό που χρησιμοποίησες τον έψησες κιόλας ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι τον έκανα μικρά μπίλακια και τον ανακάτεψα με την τύρφη.
|
|||
|
|||
![]()
κ δεν λιώνουν τα μπιλάκια ?
μιας κ ετοιμάζομαι να στήσω έναν βυθό με τύρφη θα μπορούσες να βγάλεις μια φώτο που να φαίνεται ο πηλός ? |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλακωνουν αλλα δεν λιωνουν.
Τι ενοεις πως φαινεται??? Ψαξε γιατι ειμαι απο κινητο τωρα το θεμα με το ενυδρειο του κουραμπιε. Ακριβως τον ιδιο βυθο εχουμε και ο Σπυρος εχει βγαλει φωτο εγω δεν εχω.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αλέξη, πανέμορφο να το χαίρεσαι !!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο φιλε πολυ ωραιο γινεται
![]() πρεπει να προσθεσες πισω τη φτερη σωστα;πολυ μ αρεσει,πως λεγεται το φυτο;
|
|||
|
|||
![]()
ρε alexis βλεπω τις φωτο τοσες μερες και δεν το χορταινω ρε φιλε!
Μπραβο σου τρομερη δουλεια ! Με εχεις βαλει σε σκεψεις.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά.
![]() ![]() Θέμη το φυτο το είχα αλλά ήταν πολύ μικρό και μάλλον εννοείς τον bolbitis heudelotti. ![]() Κώστα για να το πετύχω είχα μερικές ανάποδιες όπως σπάσιμο ενυδρειου και πολλά ακόμη αλλά τελικά έγινε όπως το φανταζόμουν. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. διάβασε εδώ μέσα καλά ρώτα ότι θες και θα το πετύχεις. και γω δεν είχα ιδέα από ενυδρεία πριν 2 χρόνια.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ε με τα χρυσόψαρα
![]() ![]() εκεί είναι ο Τάκης και σας έχει χαλάσει όλους μου φαίνεται. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ειναι αλλη φαση ρε συ , τα χω 3 βδομαδες και ειναι κανονικα χρυσοσκυλα! Ελα δω, πηγαινε εκει, καλο-καλο και τετοια! αντι για γλυψιμο σε τσιμπανε λιγο αλλα ενταξει... |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξη θελω κι εγω απ αυτο το βολβιτη που ηταν να το δω!!
![]() Παντως σε μενα η παρβουλα παει αργα..βεβαια 1 μηνα την εχω δεν ξερω τι γινεται ισως ειναι θεμα υποστρωματος.. Παντως ρε παιδια ωραιες οι moss γενικα αλλα στο κουρεμα ειναι ενας μπελας..κι οι ατιμες πανε κατω δεν ανεβαινουν στην επιφανεια οπως τα αλλα φυτα..
|
||||
|
||||
![]()
Ο βόλβιτης πάει πολύ καλά θεμη. Έχω κλαδεψει κάμποσο 3 φορές. θα προσπαθήσω να σου στείλω.
Και μένα η παρβουλα ήταν μέχρι να ξεκινήσει τώρα πάει πολύ καλά. Η μοςς θέλει κούρεμα στην αλλαγή και το λάστιχο δίπλα να τα τραβάς. εύκολο είναι.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σαι καλα Αλεξη αμα βρεις ευκαιρια πες μου!!
Μιση ωρα μου πηρε να κουρεψω την christmas κ να μαζεψω τα κομματια με την αποχη..Με λαστιχο next time😉 Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω λογια ειναι εργο τεχνης...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ Γιαννη
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο γίνεται Αλέξη! μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
bonsai | giampol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 26-05-16 16:17 |
Φυτά νάνοι (bonsai) | in the pond | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 5 | 10-05-12 09:29 |