|
||||
|
||||
![]()
σαν να ειναι πολυ ωραιο Παυλο!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μπραβο μπραβο μεγιες!!!! απο μακρια μ αρεσει πολυ!! και η σταθμη του νερου πολυ ψηλα να εκμεταλευεσαι ολο το χορο!!! πολυ μ αρεσει πραγματι!!!! θα περημενουμε περισσοτερα στην παρουσιαση!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή δουλειά και πολύ compact!!!!
Κανόνισε τώρα και της κοντινές λήψεις! !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολλές φωτο του ενυδρειου και μερικές απο τον χώρο του σαμπ παρακαλούμε πολυ! καλή συνέχεια παυλο! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου βγάλω φωτο όταν το βάλω για να φαίνεται καθαρό!!
Το φωτιστικό ειναι προσωρινό μέχρι να φτιάξω αυτό που θέλω... 6x24watt και ανά δύο λάμπες θα υπάρχει μία σειρά από leds δηλαδή 2 σειρές leds (μάλλον θα μπουν uv και royal blue ώστε να χρησιμοποιούνται και ως moonlight Οι λάμπες θα ανάβουν ανά δύο Ώστε να ανάβουν σταδιακά |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Παύλο!
Καλη ιδέα, για ποτε λες να το ξεκινήσεις ; |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο παύλο πολυ ωραίο. και μερικές κοντινές όταν μπορέσεις
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να γίνει σωστή και καλή δουλειά
Οπότε θα αργήσει λίγο Βέβαια τα εχω όλα εκτός από ντουι και ανακλαστήρες (αν και είχα πάρει , αλλά επειδή είναι της juwell δεν κάνουν για τις λάμπες της ΑΤΙ , δεν πιάνουν ολόκληρες της λάμπες) Ίσως αύριο τραβηξω 2-3 κοντινές ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανακλαστηρες δες εδώ :http://pilux-danpex.gr/gr/02energy.html
πολύ καλής ποιότητας αλλά και πιο λειτουργικοί για μένα ! Έχουν περίπου 3 ευρώ ο ένας και έχει σε διάφορα μεγέθη ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιααα
θα τους κοιταξω!! ------------------------- Παμε φωτο!! sps ![]() ![]() ------------------------- lps ![]() ![]() ![]() ------------------------- zoanthus ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 22-10-16 στις 19:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έγραψες λεμεε!
θέλω να το τουμπανιασουμε στα SPs όποτε θέλεις μου λες! Εγώ θα σου στέλνω Sps και εσύ ζοανθους! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο ζωανθους θελω και εγω μια γυρα Παυλο! για κανονησε!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ότι θέλετε πασάδες μου!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
ωραίος ο παυλαρας! |
|
||||
|
||||
![]()
Εμμμ τι να τους χαλασω χατήρι!!
Αν και θέλω ακόμα να παραγγελιών πολλαααα zoanthus αλλά σιγά σιγά γιατί κοστίζουν πολύ |
|
|||
|
|||
![]()
Παυλαρα στην ηλικία σου θα πρέπει να είσαι πιο (σκληρώς)...
![]() Μάλλον θα σου κάνω λίγο ΣΩΒΕ! |
|
||||
|
||||
![]()
Παύλο φοβερά αλλά πάντα πιστός στα ζωανθους!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σακη είσαι ικανός να τον περάσεις και ΠΕΝ εσύ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα που στην ηλικεια μου μου επιτρεπετε να μαλακωνω λιγο λεω να παραγκιλουμε κανενα ζωανθακι!! χαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαρεσεις όπως σκέφτεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα πες μου ποτε εισαι ετημος και φιγαμε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στείλε πμ να συννενιηθουμε!!! Για zoanthus πάντα είναι έτοιμος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είπες κάτι ότι θα έφτιαχνες το σαμπ και θα ανέβασες κοντινές φωτό το main???
![]() ![]() Sent from my iPad using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο παυλαρα!
πάμε γερά φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοντινες εβαλα μερικες τα κοραλια βρεε ------------------------- ![]() Ετοιμαζω και κατι καλο τωρα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 24-10-16 στις 16:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για να ανοίξει κάποιος μια ομαδική παραγγελία για ζοανθους μπορεί να θέλει και άλλος ζοανθους που να μην διάβασε το μνμ!
![]() Παύλο κανόνισε λίγο να το ανοίξεις εσύ που ξέρεις και το μαγαζί και έχεις ξανά πάρει ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
εαν μαζευτούν αρκετά ενδιαφερομενα μέλη καλό θα ήταν να κάνουμε ομαδικοποιηση παραγγελίας για να αποφευχθούν περαιτέρω ταλαιπωρίες των ζωντανών!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να δουμε ποσο θα καταφερω να το κρατησω!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |